Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
PASOKfone

Περιοδεύοντας σε στέκια νεολαίας, στελέχη του ΠΑΣΟΚ μοίραζαν κουπόνια για 100 ώρες διεθνών και υπεραστικών τηλεφωνικών κλήσεων με χρέωση αστική. Ή για σύνδεση με το διαδίκτυο χωρίς πάγιο, μέσω του προαναφερόμενου εξ ολοκλήρου ιδιωτικού τηλεπικοινωνιακού δικτύου.

Στο κουπόνι, κάτω από τον «πράσινο ήλιο», φιγούραρε ως τίτλος το «ΠΑΣΟΚ Διεθνείς και υπεραστικές κλήσεις με χρέωση αστικής μονάδας». Και ως υπότιτλος το «Μέχρι να κάνουμε όλη την Ελλάδα Ευρυζωνική, μάθε το διαδίκτυο χωρίς πάγιο, με χρέωση αστικής μονάδας ανά λεπτό».

Μάλιστα για τη σύνδεση με το διαδίκτυο, πρέπει ο πελάτης - ψηφοφόρος να πληκτρολογήσει ως κωδικό εισόδου στο σύστημα τη λέξη «ΡΑSΟΚ» και παρακάτω τη λέξη «ΝΙΚΗ». Για όποια τεχνική υποστήριξη χρειαστεί, στο κουπόνι που μοίραζαν τα στελέχη της Χ. Τρικούπη, παρέπεμπαν στο τηλέφωνο της ιδιωτικής εταιρείας. Πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες για να «ψαρέψουν ψήφους», αλλά στέλνοντας και πελάτες σε εταιρεία. Τι άλλο μπορεί να δούμε;;; Ας τους απαντήσουμε, ψηφίζοντας ΚΚΕ την Κυριακή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ