Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μεταρρυθμιστικά...

Παπαγεωργίου Βασίλης

«ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ θα συνεχιστούν κι ας θίγονται κάποιοι», δηλώνει στις ομιλίες του ο πρωθυπουργός και αυτό το «κάποιοι» το αφήνει έτσι ...φλου! Το αφήνει σε εμάς να ...μαντέψουμε ποιοι θα είναι.

Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι ότι ανάμεσά τους δε συγκαταλέγονται βιομήχανοι, τραπεζίτες, εφοπλιστές, πολυεθνικές, καναλάρχες και όλα τα συναφή. Εκτός αν θεωρούνται πλήγμα προς αυτούς οι φοροαπαλλαγές και οι διευκολύνσεις που τους πρόσφερε η ΝΔ τα τελευταία 3 χρόνια.

Αν εξαιρέσουμε, λοιπόν, τους παραπάνω ...ποιοι μας μένουν; Απλούστατα, ο ελληνικός λαός. Αυτούς που η ΝΔ προσπαθεί να διαχωρίσει σε προνομιούχους και μη, προκειμένου να ...αναδιανείμει τη φτώχεια τους και να λέει ότι κάνει «κοινωνική πολιτική».

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ νέα πολιτικά επιχειρήματα στη «φαρέτρα» του ΠΑΣΟΚ ενόψει της κάλπης! Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι ο νυν πρωθυπουργός «είναι λίγος», οπότε πρέπει να εκλεγεί στη θέση του αυτός, που είναι «πολύς»...

Οχι πως περιμέναμε τίποτε καλύτερο μερικά εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές. Ευελπιστούμε, πάντως, ότι δε θα ακούσουμε και χειρότερα. Π.χ., να μη μας ζητήσουν να ψηφίσουμε τον ...«πιο μάγκα», τον «πιο τσαμπουκά», τον «πιο φευγάτο» ή άλλα πολύ χειρότερα.

Απ' αυτούς όλα να τα περιμένεις...

ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ τηλεφώνημα από γραφείο υποψήφιου βουλευτή (κυρίως της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ) θα είχατε στα σίγουρα αυτές τις μέρες. Ξαφνικά, βλέπετε, τους γίναμε πολύ αγαπητοί και κάνουν ό,τι μπορούν για να μας εξυπηρετήσουν.

Αλλοι προσφέρονται να διευκρινίσουν σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζετε, άλλοι - στην περίπτωση των ετεροδημοτών - παρέχουν δωρεάν μεταφορά και άλλοι μας τονίζουν την ανάγκη να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, έτσι από ...πολιτικό αλτρουισμό.


Γρηγοριάδης Κώστας

Μα, στ' αλήθεια, θεωρούν ότι με κάτι τέτοια μπορούν να κοροϊδέψουν τον κόσμο; Θα ήταν σαφώς πιο τίμιο να έλεγαν «θέλω να με ψηφίσεις»! Ισως, όμως, γνωρίζουν το πόσα θα ακούσουν αν κάνουν κάτι τέτοιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ