Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΚΑΖΗ»
Σε επίσχεση εργασίας μέχρι να πληρωθούν

Στο πλευρό τους βρέθηκε χτες ο βουλευτής του ΚΚΕ Δήμος Κουμπούρης

Εργαζόμενοι του «ΚΑΖΗ» στη χτεσινή συγκέντρωση
Εργαζόμενοι του «ΚΑΖΗ» στη χτεσινή συγκέντρωση
Την ολόπλευρη στήριξη και συμπαράσταση του ΚΚΕ στον αγώνα των εργαζόμενων στην επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών «ΚΑΖΗΣ», οι οποίοι από την περασμένη Δευτέρα βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, μετέφερε ο βουλευτής του Κόμματος Δήμος Κουμπούρης, που βρέθηκε χτες το πρωί στο εργοστάσιο στον Αγιο Στέφανο. Μιλώντας στη συγκέντρωση των εργαζομένων, οι οποίοι έχουν φτάσει σε απόγνωση καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και δέκα μήνες, ο Δήμος Κουμπούρης τόνισε μεταξύ άλλων πως «το κυριότερο είναι να συνεχίσετε και να δυναμώσετε τον αγώνα σας. Μόνο έτσι θα υπάρξει αποτέλεσμα».

Ταυτόχρονα με τον αγώνα που δίνουν για το μεροκάματο, ο Δήμος Κουμπούρης κάλεσε τους εργαζόμενους να παλέψουν ενάντια και στους νέους αντιασφαλιστικούς νόμους που έρχονται και να συμμετέχουν μαζικά στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ. «Εχετε πλέον εμπειρία και ξέρετε ότι και ο νέος κοινωνικός "διάλογος" για το Ασφαλιστικό είναι μια απάτη. Είναι μια στημένη διαδικασία και θέλουν να πείσουν τους εργαζόμενους ότι μπορεί να βγει κάτι θετικό αντί να ενεργοποιηθούν και διεκδικήσουν τα δικά τους αιτήματα. Και το σίγουρο είναι ότι πλούτος υπάρχει, ανήκει στους εργαζόμενους και μπορεί να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες τους», επισήμανε ο βουλευτής.

Αύριο Παρασκευή στις 10 π.μ. οι εργαζόμενοι έχουν αποφασίσει και θα προχωρήσουν σε πορεία από το ΕΚΑ που θα καταλήξει σε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Απασχόλησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ