Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΟΡΕΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Πρόγραμμα δράσης στις συνοικίες

Την ανάπτυξη αγωνιστικών δραστηριοτήτων στις γειτονιές, με στόχο την ανάδειξη της αναγκαιότητας συμμετοχής στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 7 Νοέμβρη για την Κοινωνική Ασφάλιση, αποφάσισε η χτεσινή σύσκεψη της Επιτροπής Αγώνα σωματείων και μαζικών φορέων στον Αγ. Δημήτριο. Τη συμμετοχή της στην Επιτροπή Αγώνα ανακοίνωσε και το σωματείο Εργαζομένων του δήμου, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται παραπέρα διεύρυνσή της.

Στο διάστημα μέχρι το συλλαλητήριο αποφασίστηκε να προχωρήσουν με παρεμβάσεις και μοίρασμα ανακοινώσεων σε κάθε γειτονιά, που θα κορυφωθούν με την πραγματοποίηση πικετοφορίας στις 6 Νοέμβρη, η οποία θα ξεκινήσει έξω από το δημαρχείο στις 6.30 το απόγευμα. Στη χτεσινή σύσκεψη την κεντρική ομιλία έκανε ο Χρ. Κατσώτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, ο οποίος ανέλυσε τις πτυχές της αντιασφαλιστικής επίθεσης και υπογράμμισε την ανάγκη χωρίς καμιά καθυστέρηση να αναπτυχθούν δυναμικοί ταξικοί αγώνες.

Η δράση της Επιτροπής αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα για τη δουλιά την οποία αναπτύσσουν αντίστοιχες συσπειρώσεις που δημιουργούνται και δραστηριοποιούνται στις γειτονιές, με το πλαίσιο αιτημάτων του ΠΑΜΕ. Αποτελούν σημαντικό εργαλείο για την άμεση παρέμβαση στα μέρη που ζουν, αλλά και δουλεύουν οι εργαζόμενοι, με στόχο την ενημέρωσή τους, τη δραστηριοποίησή τους και το συντονισμό των αγώνων τους, ενάντια στους αντεργατικούς και αντιλαϊκούς σχεδιασμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ