Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ
Εξορμήσεις και συσκέψεις

Στην κατεύθυνση συντονισμού της δράσης των ΕΒΕ με το ταξικό εργατικό κίνημα, ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ Θεσσαλονίκης διοργανώνει σύσκεψη τη Δευτέρα 5 Νοέμβρη, στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία του Συνδέσμου Επιπλοποιών. Με ανακοίνωσή της, καλεί τους ΕΒΕ να συμμετάσχουν μαζικά στο πανεργατικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, στις 7 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου. Καλεί, επίσης, τις Ομοσπονδίες και τα Σωματεία του κλάδου στο νομό, να πάρουν αποφάσεις για συντονισμό της δράσης με τους εργαζόμενους και συμμετοχή στο συλλαλητήριο.

Σήμερα Πέμπτη, οι ταξικές δυνάμεις του Πειραιά διοργανώνουν πικετοφορία, που θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα από το Εργατικό Κέντρο της πόλης. Επίσης, σήμερα η παράταξη της Ναυτεργατικής Συνδικαλιστικής Κίνησης διοργανώνει σύσκεψη στις 11 το πρωί στην αίθουσα συνελεύσεων της ΠΕΜΕΝ. Το συλλαλητήριο στον Πειραιά θα γίνει στις 6.30 μ.μ. Σήμερα, επίσης, προγραμματίζεται πικετοφορία για το Ασφαλιστικό από την Κομματική Οργάνωση Κοκκινιάς, στις 6.30 μ.μ., από το Νεκροταφείο Νεάπολης.

Μεθαύριο Σάββατο, η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ θα κάνει μαζική εξόρμηση στην εργατούπολη του Περιστερίου, στην πλατεία Δημαρχείου, στις 11.30 π.μ.

Την Κυριακή 4 Νοέμβρη, στις 10 π.μ., το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση με θέμα το Ασφαλιστικό. Αύριο Παρασκευή, η Χρυσούλα Λαμπούδη, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, θα περιοδεύσει στο υπουργείο Παιδείας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των εξορμήσεων και περιοδειών στην Αθήνα σήμερα και τις επόμενες μέρες είναι το εξής:

Σήμερα Πέμπτη: ΔΟΛ, επιχειρήσεις επισιτισμού στη Γλυφάδα, ΗΒΗ (Οινόφυτα), ΑΝΕΛΟΡ, ΜΙΝΕΡΒΑ, ΣΒΑΜΠΕ, ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ΕΔΡΑΣΗ, Δήμοι Χαλανδρίου και Αμαρουσίου. Παρασκευή 2/11: FIRST DATA (Κρυονέρι), ΗΒΗ (Κορωπί), ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, «Αδάμου», «Καλαρίδης», ΣΙΦΑΡΜ, ΦΑΡΜΑΣΤΟΚ, «Γενεράκης». Δευτέρα 5/11: «Παυλίδης», ΤΖΟΝΣΟΝ, ΧΕΛΑΦΑΡΜ. Τρίτη 6/11: ΜΕΒΓΑΛ, ΚΛΕΒΑ, «Στανίτσας». Τετάρτη 7/11: ΓΚΑΠ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ