Σάββατο 3 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
Την Τετάρτη όλοι στους δρόμους

Από τη χτεσινή περιοδεία
Από τη χτεσινή περιοδεία
Στις εγκαταστάσεις των «Ελληνικών Πετρελαίων» (πρώην ΠΕΤΡΟΛΑ) περιόδευσε χτες ο Γιώργος Μαυρίκος, βουλευτής του ΚΚΕ, όπου μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζόμενων, στο εστιατόριο του εργοστασίου. Στην αντιπροσωπεία επίσης μετείχαν επίσης οι Λέανδρος Μάκας και Γιάννης Καμπάνης, στελέχη του Κόμματος από τον κλάδο των πετρελαίων.

Μιλώντας στη συγκέντρωση των εργαζόμενων ο Γιώργος Μαυρίκος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις τελευταίες εκλογές είναι πολύ καλή επένδυση για τους λαϊκούς αγώνες. Ο ΣΕΒ, ο δικομματισμός και η ΕΕ έχουν ανησυχήσει από αυτή την άνοδο. Κάντε τώρα και το επόμενο βήμα και συστρατευτείτε με τη δράση των κομμουνιστών. Μην απογοητεύεστε και μη μένετε με σταυρωμένα χέρια. Βγείτε όλοι στους δρόμους στις 7 Νοέμβρη και διεκδικήστε τα αιτήματα που ζητά το ΠΑΜΕ. Στείλτε έτσι ένα ακόμα μήνυμα στους βιομηχάνους και στην κυβέρνηση».

Ακολούθησε πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση κύρια για την Κοινωνική Ασφάλιση, τα Βαρέα και Ανθυγιεινά και τη διείσδυση των εργολάβων σε όλους τους τομείς δραστηριότητας. Ακόμα, πλούσια συζήτηση έγινε για την κατάσταση στις κορυφές του συνδικαλιστικού κινήματος και την ανάγκη απομόνωσης του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, με ταυτόχρονη ενίσχυση των ταξικών δυνάμεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ