Σάββατο 3 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΑΣ ΣΤΟΝ «ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ»
Συνέλευση μάχης η αυριανή

Να απορρίψουν όποιες προτάσεις ή συμφωνίες δεν ικανοποιούν το αίτημά τους για σταθερή δουλιά με πλήρη δικαιώματα, με μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου, να επιβάλουν την ταξική κατεύθυνση του σωματείου, παίρνοντας μαζικά μέρος στην αυριανή γενική συνέλευση (3 μ.μ.), καλεί τους εργαζόμενους στο ξενοδοχείο «Αστέρας Βουλιαγμένης» η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» εργαζομένων στο ξενοδοχείο.

Με ανακοίνωσή της χαιρετίζει τον αγώνα των εργαζόμενων και τονίζει ότι «η αποφασιστική παρέμβαση του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων όλο το προηγούμενο διάστημα και η συμπαράσταση των ταξικών συνδικάτων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, έδειξαν στην πράξη ότι η ενότητα της εργατικής τάξης βρίσκεται στη δράση για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας». Καλεί τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματα που πρέπει και τη Δευτέρα, 5 Νοέμβρη, στις 6 το απόγευμα να βρίσκονται στη Βουλή όπου και συζητιέται Επίκαιρη Ερώτηση του ΚΚΕ που κατέθεσε ο βουλευτής Γιώργος Μαυρίκος.

Στον αντίποδα, σημειώνεται, οι δυνάμεις του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού έπαιξαν το δικό τους ρόλο. Αντί η διοίκηση του επιχειρησιακού σωματείου να αποφασίσει με μαζικές διαδικασίες και ανοιχτά διοικητικά συμβούλια την παραπέρα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, προτίμησε να συνδιαλέγεται κρυφά, απαγορεύοντας μάλιστα στην εκπρόσωπο του κλαδικού σωματείου να πάρει μέρος στην τελευταία συνάντηση, την ίδια ώρα που η εργοδοσία κάλεσε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να μεσολαβήσει για ...«διάλογο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ