Σάββατο 3 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Πλατιά σύσκεψη την Πέμπτη

Σύσκεψη με στόχο την οργάνωση της δράσης των φορέων της περιοχής ενάντια στα σχέδια της ΔΕΗ, διοργανώνει την Πέμπτη 8 Νοέμβρη στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων Ενέργειας Δυτικής Μακεδονίας. Καταθέτει το πλαίσιο διεκδικήσεων που προτείνει, πάνω στο οποίο καλεί όλους τους φορείς να συσπειρωθούν και να οργανώσουν τη δράση τους.

Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων Ενέργειας Δυτικής Μακεδονίας καλεί σε αγώνα για φθηνό πετρέλαιο, περιβάλλον καθαρό ανθρώπινο, ασφαλή δουλιά με μισθούς που να ανταποκρίνονται στο κόστος ζωής, ηλεκτρική ενέργεια αποκλειστικά δημόσια, ενταγμένη σε ενιαίο φορέα διαχείρισης όλων των πηγών ενέργειας, ενιαίο δημόσιο φορέα αποκατάστασης του περιβάλλοντος και αξιοποίησης της περιοχής.

Επίσης διεκδικεί: Αμεσα αποκατάσταση των εδαφών και μέτρα για το περιβάλλον. Προσλήψεις 5.000 μονίμων εργαζομένων στην περιοχή για να μη χαθεί η τεχνογνωσία από τη ΔΕΗ. Μόνιμη σταθερή δουλιά με ελεύθερο χρόνο για όλους τους εργαζόμενους. Μετεγκαταστάσεις των οικισμών που πλήττονται από τις δραστηριότητες της ΔΕΗ. Στήριξη του λιγνίτη ως εθνικού καυσίμου. Αντικατάσταση μονάδων της ΔΕΗ με σύγχρονες αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ