Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΑΣΑ
«Φρένο» σε δρομολόγια αν δε ληφθούν μέτρα

Με σταδιακή διακοπή των δρομολογίων από την 1η Οκτώβρη στις λεωφορειακές γραμμές Περάματος, Πετρούπολης , Κάτω Κηφισιάς κ.ά. προειδοποιούν οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία της Αθήνας, αν οι αρμόδιοι δε δώσουν λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν στις συγκεκριμένες γραμμές.

Αυτό γνωστοποιούν με επιστολή που απέστειλαν προς τους αρμόδιους του ΟΑΣΑ και την ΕΘΕΛ, με γνωστοποίηση στον υπουργό Μεταφορών - Επικοινωνιών, οι εκπρόσωποι του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ. Στην επιστολή αναφέρεται ότι παρά τις επανειλημμένες έγγραφες επισημάνσεις για τα προβλήματα στις παραπάνω γραμμές, μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο. «Επειδή θεωρούμε ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ασφάλεια του επιβατικού κοινού και την ποιότητα των υπηρεσιών, ούτε μπορούν οι οδηγοί να "πληρώνουν τη νύφη" για ευθύνες άλλων, γι' αυτό πήραμε την απόφαση αυτή, ενώ την ίδια τακτική θα ακολουθήσουμε και για τις γραμμές 904, 915, 864, 847, 851 κλπ.», υπογραμμίζεται στην επιστολή.

Οι εκπρόσωποι του Συνδικάτου, υπενθυμίζουν, επίσης, ότι πολλές γραμμές συνεχίζουν να διέρχονται μέσα από λαϊκές αγορές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους οδηγούς και το επιβατικό κοινό. Τέλος, όσον αφορά την έναρξη λειτουργίας της νέας γραμμής του μετρό στη Δάφνη, επισημαίνουν ότι θα πρέπει να ληφθούν έγκαιρα μέτρα ώστε να μην παρατηρηθούν τα προβλήματα που υπήρξαν και εξακολουθούν να υπάρχουν στους σταθμούς «Αμυνα» και «Κατεχάκη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ