Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Διαδικασίες «ελεύθερης αγοράς»

Την ανεξέλεγκτη και ασύδοτη λειτουργία των ιδιωτικών εταιρειών στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, επιβεβαιώνει με τη σειρά της η εταιρεία FORTHNET η οποία, μεταξύ άλλων, παρέχει και υπηρεσίες Ιντερνετ.

Στο συμβόλαιο που συνάπτει με τον πελάτη αναφέρονται οι παροχές και το κόστος τους. Ολα καλά ως εδώ. Ελα, όμως, που η εταιρεία αποφάσισε ξαφνικά να αυξήσει το τιμολόγιό της. Δε θεώρησε, φυσικά, σκόπιμο να ενημερώσει τον πελάτη, ο οποίος το έμαθε όταν άνοιξε το λογαριασμό του. Εσπευσε, λοιπόν, να πληροφορηθεί τηλεφωνικώς για τη σε βάρος του μονομερή αλλαγή των όρων της σύμβασης και να ρωτήσει εάν μπορεί να αποδεσμευτεί από την εταιρεία. Απάντηση δεν έλαβε, αλλά τον προέτρεψαν να στείλει φαξ.

Οντως, το φαξ στάλθηκε στις 12 Οκτώβρη. Ομως μέχρι σήμερα ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Επιχείρησε ξανά μέσω τηλεφώνου ο πελάτης να βγάλει άκρη. Ζήτησε, λοιπόν, να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο της εταιρείας. Και ιδού τι του απάντησαν: «Αρμόδιο είναι το τμήμα λογιστηρίου. Δεν υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας, δεν μπορείτε να τους καλέσετε εσείς. Οταν ενημερωθούν θα σας καλέσουν αυτοί»! Και ο καιρός περνάει. Διαδικασίες και ηθική της «ελεύθερης αγοράς» σε όλο τους το μεγαλείο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ