Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων αφιερωμένων στα 90χρονα της Μεγάλης Οχτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης, οι ΚΟ του ΚΚΕ τιμούν την επέτειο αυτού του κοσμοϊστορικού γεγονότος, που χάραξε με ανεξίτηλη σφραγίδα ολόκληρη την ανθρωπότητα. Τις επόμενες μέρες, πραγματοποιούνται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Αύριο, Παρασκευή

-- Εκδήλωση διοργανώνεται στην Κρανιά Καρδίτσας, στις 6.30 μ.μ.

Κυριακή, 18 Νοέμβρη

-- Εκδήλωση διοργανώνεται στο Καλλιφώνι Καρδίτσας, στις 12 το μεσημέρι.

Τετάρτη, 21 Νοέμβρη

-- Εκδήλωση θα πραγματοποιήσει η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο ΟΛΠΑ (λιμάνι Πάτρας, είσοδος 1), στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Προβολή βίντεο που επιμελήθηκε η Ιδεολογική Επιτροπή της ΚΕ και έκθεση φωτογραφίας.

Πέμπτη, 22 Νοέμβρη

-- Εκδήλωση για τη Μεγάλη Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση πραγματοποιεί η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο. Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σάββατο, 24 Νοέμβρη

-- Εκδήλωση πραγματοποιείται, στις 7 μ.μ., στο ΚΑΠΗ της Μηχανιώνας. Την εκδήλωση διοργανώνει η Αχτιδική Επιτροπή Ανατολικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης.

Κυριακή, 25 Νοέμβρη

-- Προγραμματίζονται εκδηλώσεις από τη Βορειοανατολική Αχτίδα στο Χολαργό (Δημαρχείο, αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης») και από την Αχτίδα 3ου-4ου Διαμερίσματος (στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ, Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου).

-- Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στις 11 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αγιονέρι» στον Πολύγυρο. Την εκδήλωση διοργανώνει η ΝΕ Χαλκιδικής.

-- Η Εργατοϋπαλληλική Αχτίδα Πειραιά του ΚΚΕ, η Αχτίδα Α` Πειραιά και η Κομματική Οργάνωση Ναυτεργατών διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα την Οχτωβριανή Επανάσταση, στις 11 π.μ., στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Αττικόν». Ομιλητής ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η Αχτίδα Δυτικών Συνοικιών Πειραιά του ΚΚΕ και η Τομεακή Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών Πειραιά της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα την Οχτωβριανή Επανάσταση, στις 7 μ.μ., στο θέατρο «Αντώνης Σαμαράκης» στο Κερατσίνι. Ομιλητής ο Κύριλλος Παπασταύρου, υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ