Σάββατο 24 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Με όλες τις δυνάμεις στη μάχη της απεργίας

Επιτακτική ανάγκη η κλιμάκωση με το πλαίσιο των ταξικών δυνάμεων, καθώς οξύνεται και επιταχύνεται η κυβερνητική επίθεση στην Κοινωνική Ασφάλιση

Με πολύμορφες δραστηριότητες, εξορμήσεις, Γενικές Συνελεύσεις και περιοδείες στους τόπους δουλιάς, τα ταξικά συνδικάτα «ανεβάζουν στροφές» στη μάχη για την επιτυχία της πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας στις 12 του Δεκέμβρη και των απεργιακών συγκεντρώσεων που θα διοργανώσει το ΠΑΜΕ, με κεντρική αυτή της Αθήνας, στις 10 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Δημαρχείο).

Τις επόμενες μέρες στην Αθήνα προγραμματίζονται οι παρακάτω περιοδείες και εξορμήσεις:

  • Δευτέρα, 26/11: ΣΚΟΝΤΑ, ΣΙΤΡΟΕΝ, ΚΑΟΥΣΗΣ, ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, ΓΚΛΑΞΟ, ΝΙΒΕΑ
  • Τρίτη, 27/11: ΕΛΦΟΝ, ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ, φαρμακαποθήκες και φαρμακεία στο κέντρο της Αθήνας
  • Τετάρτη, 28/11: Φαρμακαποθήκες στο κέντρο της Αθήνας, ΦΑΡΜΑΛΟΥΞ, ΠΑΡΙΣΗΣ, ΜΠΑΚΑΚΟΣ, ΜΟΝΟΚΡΟΥΣΟΣ, ΦΑΡΜΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΣΥΜΦΑ, ΒΙΑΝ, ΠΙΦΑΣΙΝ

Επίσης, τη Δευτέρα 26 του Νοέμβρη, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ διοργανώνει πλατιά συνδικαλιστική σύσκεψη, στις 7 μ.μ., στον 1ο όροφο του ΕΚΘ. Στον Πειραιά, η σύσκεψη ορίστηκε για την Τρίτη 27 του Νοέμβρη στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (Ομηρίδου Σκυλίτση 19 - Αίθουσα Θεάτρου).

Στόχος των ταξικών συνδικάτων είναι, μέσα από το πλατύ άνοιγμα και την επίμονη συζήτηση με τους εργαζόμενους, να συνειδητοποιείται η ανάγκη οργάνωσης της πάλης με το πλαίσιο του ΠΑΜΕ, να εκλαϊκεύονται οι θέσεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, να αναδεικνύονται η πηγή των προβλημάτων και οι πολιτικές ευθύνες κυβέρνησης - ΠΑΣΟΚ και των δυνάμεων της συναίνεσης σε πολιτικό και συνδικαλιστικό επίπεδο.

Η επιτυχία της απεργιακής κινητοποίησης και η κλιμάκωση της πάλης με το πλαίσιο του ΠΑΜΕ αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία καθώς η επίθεση της κυβέρνησης επιταχύνεται και κλιμακώνεται. Ηδη την Τετάρτη, στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ, του ΛΑ.Ο.Σ. και των εργοδοτικών Ενώσεων, συνεχίζεται ο «διάλογος» της απάτης για το Ασφαλιστικό με βασικό θέμα το πετσόκομμα των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων και των αναπηρικών συντάξεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ