Τετάρτη 9 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μάρτυρας διαψεύδει την 35χρονη

Την 35χρονη πρώην συνεργάτιδα του Χρήστου Ζαχόπουλου διέψευσε χτες ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΣΔΟΕ) και πρώην ειδικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Σπύρος Κλαδάς. Η ήδη προφυλακισμένη για εκβίαση στον Κορυδαλλό είχε ισχυριστεί ότι του έστειλε δύο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ζητώντας τη μονιμοποίησή της και ότι εκείνος της υποσχέθηκε ότι θα της έβρισκε αλλού εργασία, καθώς και ότι σε συνάντηση που είχαν την ενημέρωσε ότι οι επιδόσεις της στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ήταν πολύ καλές, ωστόσο προηγούνταν κάποιοι άλλοι. Ο ίδιος ενώπιον του ανακριτή αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της κατηγορουμένης, επιβεβαιώνοντας μόνο την ύπαρξη των ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Η κατάθεση του Κλαδά δόθηκε παρουσία εισαγγελέα Πρωτοδικών, κάτι που δεν απαγορεύεται, αλλά δεν είναι σύνηθες, εκτός και αν για την υπόθεση ενδιαφέρεται ο Αρειος Πάγος. Την πόρτα του ανακριτή πέρασαν χτες άλλοι τρεις μάρτυρες, εκ των οποίων ο ένας ήταν υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού.

Στον εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, που ερευνά τα οικονομικά πεπραγμένα του υπουργείου Πολιτισμού επί των ημερών του Ζαχόπουλου, κατέθεσαν ο πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών Δημήτρης Γεωργακόπουλος, μια υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού και ο δημοσιογράφος Αρης Σπίνος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ