Τρίτη 12 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΓΑΡΗΣ

Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ

Το 10.000 φύλλα του «Ριζοσπάστη» είναι μια ανεκτίμητη προσφορά στους αγώνες των εργαζομένων και του λαού μας. Ο «Ριζοσπάστης» δεν είναι μόνο βήμα ενημέρωσης και προβολής των αγώνων μας, αλλά είναι ένας συνεπής και μαχητικός υποστηρικτής των αιτημάτων και του δίκαιου των εργαζομένων. Καθημερινά στην πρώτη γραμμή, στη διάδοση της αλήθειας της εργατικής τάξης, στον αγώνα της για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Στις σημερινές συνθήκες της γενικευμένης επίθεσης του κεφαλαίου και των πολιτικών τους εκπροσώπων (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΕΕ) στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων, του αποκλεισμού και της αποσιώπησης των αγώνων του ταξικού εργατικού κινήματος από τα αστικά ΜΜΕ, ο ρόλος του «Ριζοσπάστη» δεν είναι μόνο αναγκαίος, αλλά και αναντικατάστατος.

Γιατί στην εποχή μας, για να είναι αποτελεσματικός και με προοπτική ο αγώνας μας, πέρα από την αγωνιστική ενότητα, απαιτείται ο ταξικός προσανατολισμός της πάλης μας. Σ' αυτό ο «Ριζοσπάστης» έχει τη δική του καθημερινή διακριτή συμβολή. Ωστε να μπορούμε να λέμε ότι είναι η εφημερίδα που έχει συνδέσει την ύπαρξή της με την υπεράσπιση του ταξικού εργατικού κινήματος. Αλλά και η πορεία του κινήματος είναι συνδεδεμένη με τον «Ριζοσπάστη». Αυτή την κοινή πορεία θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να υπερασπιζόμαστε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ