Τρίτη 12 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προβλήματα από την κακοκαιρία

Ισχυροί άνεμοι, τσουχτερό κρύο και χιόνι ή χιονόνερο στα ορεινά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει από την Παρασκευή τη χώρα, χωρίς βέβαια να λείψουν τα προβλήματα στην κυκλοφορία, η ταλαιπωρία κατοίκων από εγκλωβισμό, οι διακοπές ηλεκτροδότησης και η απαγόρευση απόπλου πλοίων.

Στο χωριό Κοσμάς Κυνουρίας συνεχιζόταν και χτες ο αποκλεισμός 20 μόνιμων κατοίκων και έξι επισκεπτών. Μηχανήματα της Νομαρχίας Αρκαδίας επιχειρούσαν να προσεγγίσουν το χωριό. Οι εγκλωβισμένοι βρίσκονταν στα σπίτια τους και ήταν καλά στην υγεία τους. Λόγω της κακοκαιρίας υπήρχε διακοπή ηλεκτροδότησης στα χωριά Παλαιοχώρι και Αγιος Βασίλειος του Δήμου Λεωνιδίου. Αλυσίδες χρειάζονταν στο μεγαλύτερο τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου τόσο στην Κυνουρία όσο και στην ορεινή Γορτυνία.

Κλειστός παρέμεινε για αρκετές ώρες ο δρόμος από το τελεφερίκ της Πάρνηθας. Κανονικά απέπλευσαν τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά για τις Κυκλάδες, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας τα δρομολόγια διεξάγονταν μόνο μέχρι το Μαρμάρι. Απαγορευτικό ίσχυε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ