Τετάρτη 16 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πλατιά εξόρμηση για την πρόταση συμμαχίας και εξουσίας

Με μια πληθώρα δραστηριοτήτων κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα η πορεία του ΚΚΕ στο λαό με πρόταση συμμαχίας και εξουσίας. Το ΚΚΕ απευθύνεται στους ανθρώπους του μόχθου, καλώντας τους να πάρουν στα χέρια τους το μέλλον που τους αξίζει και τους ανήκει, να δείξουν εμπιστοσύνη στη δύναμή τους. Τους καλεί σε διάλογο και κοινή δράση μαζί του, διάλογο πάνω στην πρότασή του που συμφέρει την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, για να κρίνουν τις θέσεις του, αλλά και να πυκνώσουν τους δρόμους του αγώνα. Το ΚΚΕ απευθύνεται στο λαό με σταράτα λόγια, του λέει πως το κέντρο των εξελίξεων δεν είναι η Βουλή, τέτοιο κέντρο πρέπει να γίνει η οργανωμένη λαϊκή πάλη ενάντια στα οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα και στα κόμματά τους, ενάντια στο δικομματισμό και το διπολισμό.

Μετά το Πάσχα θα συνεχιστούν οι πολιτικές συγκεντρώσεις σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, που θα κορυφωθούν με μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα.

Αλλες εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ:

-- Στις 7.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» της Καρύστου. Θα μιλήσει ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. από την ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Μενιδίου - Ανω Λιοσίων - Ζεφυρίου στο Συνδικάτο Οικοδόμων Μενιδίου, με ομιλητή τον Θ. Κοτζαμπασάκη, μέλος της ΝΕ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. από την ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Μεσογείων στα γραφεία της Αχτιδικής Επιτροπής Μεσογείων (Λ. Μεσογείων 96) με ομιλητή τον Γ. Μπιθυμήτρη, μέλος της ΝΕ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο της Νέας Περάμου. Θα μιλήσει ο Δ. Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ. από την ΚΟΒ Αρκαδίων του ΚΚΕ, στο πρώην κοινοτικό γραφείο Αγ. Κήρυκα. Θα μιλήσει ο Ν. Γόντικας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ:

-- Στις 5.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110) από την Αχτίδα του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος της ΚΟΑ. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στη συνοικία Παγκράτι του Δήμου Λαμιέων. Θα μιλήσει ο Λ. Ψωρογιάννης, μέλος της ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/4:

-- Στις 7.30 μ.μ. στο καφενείο «ΠΟΘΗΤΑΚΗ» στο Αυλωνάρι Εύβοιας. Θα μιλήσει ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/4:

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Αγία Αννα Εύβοιας. Θα μιλήσει ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/4:

-- Στις 11 π.μ. στις Ράχες Φθιώτιδας. Θα μιλήσει ο Θ. Τσέτσος, μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ