Τετάρτη 16 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ

-- Στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Διόνυσος», η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Οι επιπτώσεις στη ζωή των λαϊκών στρωμάτων από τις αλλαγές που ετοιμάζει η κυβέρνηση στη διοικητική δομή της χώρας με τον Καποδίστρια ΙΙ και οι θέσεις του ΚΚΕ». Εισηγητής θα είναι ο Χρ. Τέγος, στέλεχος του Κόμματος, πρώην δήμαρχος Καρδίτσας.

-- Στις 8.30 μ.μ., συγκέντρωση στο Μελισσοχώρι Καρδίτσας, με ομιλητή τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη στη συνοικία Βλαχομαχαλά της Καρδίτσας, με ομιλητή τον Σ. Στουρνάρα, μέλος της ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

-- Πολιτική εκδήλωση, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τον αγωγό πετρελαίου», διοργανώνει η ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «GRECOTEL - ΕΓΝΑΤΙΑ». Τις θέσεις του Κόμματος θα παρουσιάσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ

-- Στις 8.30 μ.μ., συγκέντρωση στην Αμπελο Καρδίτσας, με ομιλητή τον Κ. Θεοδωρίδη, μέλος της ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/4

-- Οι ΚΟ Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση για τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, με ομιλήτρια την βουλευτή του Κόμματος Λιάνα Κανέλλη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 7 μ.μ.

-- Στο Δασαρχείο Πάρνηθας όπου θα συζητήσει με το προσωπικό και το δασάρχη και αμέσως μετά στον Πυροσβεστικό Σταθμό του Ολυμπιακού Χωριού θα περιοδεύσει (7.45 π.μ. - 8.15 π.μ.) ο Δ. Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Περιοδεία στα Καμένα Βούρλα, στις 7.30 μ.μ., με τον Τ. Χρονά, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., συγκέντρωση στους Σοφάδες Καρδίτσας, με ομιλητή τον Ν. Γκατζή, βουλευτή του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ