Παρασκευή 23 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μπέρδεμα...

Γρηγοριάδης Κώστας

«

Γνωρίζουμε πολύ καλά το πώς η κυβέρνηση και οι συνοδοιπόροι της, μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια, θα προσπαθήσουν να προβάλουν τις κινητοποιήσεις αυτές ως "ακραίες", "μειοψηφικές" ή ακόμα και "προβοκατόρικες"». Τάδε έφη η Νεολαία ΣΥΝ, αναφερόμενη σε κατάληψη που έκαναν συνδικαλιστές της χτες στο πανεπιστήμιο Αθήνας. Μάλιστα, η ανακοίνωσή της είχε τον βαρύγδουπο τίτλο: «Ακόμα πιο δυναμικά, ακόμα πιο συγκρουσιακά»!

Ωστόσο, η ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΝ έχει προφανώς αποδέκτη τον ίδιο τον ΣΥΝ, που με την προχτεσινή απόφαση της ΠΓ καλεί σε «προφύλαξη», από «στημένες επικοινωνιακές παγίδες και από ακραίες, άστοχες και αδιέξοδες πρακτικές που στη συνέχεια διογκώνει και αξιοποιεί η κυβέρνηση για να δυσφημίσει το φοιτητικό κίνημα»! Ο δε Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ, σε χτεσινή συνέντευξη τόνισε: «Αποδοκιμάζουμε πρακτικές βίας και τυχοδιωκτισμούς». Προφανώς και αυτουνού η δήλωση έχει αποδέκτη τη Νεολαία ΣΥΝ, που έβαλε πλάτη σε αποφάσεις του τύπου ...πάμε να σπάσουμε τις κάλπες στα ΤΕΙ!

Δεν πρόκειται για «κόντρα» κόμματος - νεολαίας, αλλά απλά για την τακτική των οπορτουνιστών, που, ψαρεύοντας στα θολά νερά ως γνήσιοι οπορτουνιστές, προσπαθούν να δείξουν ότι «τα έχουν καλά» με εκείνους που αγωνίζονται όταν την ίδια στιγμή είναι με εκείνους που εφαρμόζουν το νόμο - πλαίσιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ