Παρασκευή 20 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Αλληλεγγύη στον πακιστανικό λαό

Με δύο επιστολές του το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την αλληλεγγύη του στο λαϊκό κίνημα του Πακιστάν που αγωνίζεται για στοιχειώδεις ελευθερίες και δικαιώματα ενάντια τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Οι επιστολές της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ απευθύνονται προς τον πρωθυπουργό της χώρας Γιουσούφ Ράζα Γκιλάνι και τον ανώτατο δικαστή που αποπέμφθηκε από το καθεστώς Μουσάραφ του Πακιστάν, Ιφτιχάρ Τσόντρι.

Στην πρώτη επιστολή σημειώνεται: «Κύριε πρωθυπουργέ,

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), που συσπειρώνει το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της Ελλάδας, εκφράζει για άλλη μια φορά την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στον αγώνα του Πακιστανικού Λαού για να μην είναι η χώρα τους κάτω από τον έλεγχο των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Απαιτούμε την πλήρη αποκατάσταση των 45 Πακιστανών δικαστών που έχουν διωχτεί από το καθεστώς του στρατηγού Μουσάραφ, αλλά και κάθε Πακιστανού πολίτη που διώχτηκε για την αντιιμπεριαλιστική και δημοκρατική του δράση.

Συνεχίζουμε τον κοινό μας αγώνα με την Πακιστανική Κοινότητα στην Ελλάδα και με τον πρόεδρό της κ. Τζαβέτ Ασλάμ.

Θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την οργάνωση των Πακιστανών εργαζομένων στα συνδικάτα της χώρας μας.

Το ΠΑΜΕ εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή αισθήματα φιλίας και αλληλεγγύης προς τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους του Πακιστάν που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα τους».

Στη δεύτερη επιστολή προς τον Πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Πακιστάν Ιφτιχάρ Τσόντρι, σημειώνεται: «Απαιτούμε την πλήρη αποκατάσταση τη δική σας και των άλλων 44 ανώτερων και ανώτατων δικαστών που εκδιωχθήκατε από τις θέσεις σας, επειδή είχατε το θάρρος να αντιταχθείτε στο καθεστώς Μουσάραφ, καθώς και κάθε Πακιστανού πολίτη που διώχτηκε για την αντιιμπεριαλιστική και δημοκρατική του δράση.

Το ΠΑΜΕ εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή αισθήματα φιλίας και αλληλεγγύης προς τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους του Πακιστάν που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα τους».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Μουσάραφ παραιτήσου» (2008-06-14 00:00:00.0)
«Μουσάραφ παραιτήσου» (2008-06-11 00:00:00.0)
Επίθεση κατά Μουσάραφ εξαπέλυσε ο Τσόντρι (2008-01-31 00:00:00.0)
Ιφτιχάρ Μοχάμαντ Τσόντρι (2007-03-18 00:00:00.0)
Οργή λαού (2007-03-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ