Τρίτη 24 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Επιθυμίες των... τζογαδόρων

Μεταφέροντας τις «επιθυμίες» των μεγαλοεπιχειρηματιών και όλων εκείνων που μετέχουν στο τζογάρισμα των εισοδημάτων τους, μέσω του... ιερού «ναού του τζόγου» - ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, Σπ. Καπράλος, ξανακάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει στην κατάργηση ακόμη και αυτού του συμβολικού φόρου που πληρώνουν όσοι μετέχουν στο παιχνίδι αγοραπωλησίας μετοχών.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χτες ο πρόεδρος του ΧΑΑ, υποστήριξε - για μια ακόμη φορά - πως είναι ανάγκη να πειστεί η κυβέρνηση να προχωρήσει στην κατάργηση του φόρου επί των συναλλαγών. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να ενημερώσει τους άμεσα ενδιαφερόμενους, πως στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλει ο ίδιος για την κατάργηση του φόρου επί των συναλλαγών, το προσεχές 15ήμερο θα έχει συνάντηση με όλους τους φορείς της αγοράς.

Εμμέσως, πλην σαφώς, ο πρόεδρος του ΧΑΑ καλεί τους μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλορεντιέρηδες να ενώσουν τις δυνάμεις τους στον «κοινό αγώνα» για την κατάργηση ακόμη και αυτής της συμβολικής φορολογίας των τζογαδόρων.

Ο χρόνος θα δείξει το βαθμό «ευαισθησίας» της κυβέρνησης απέναντι στην πρόταση του προέδρου του ΧΑΑ, ο οποίος απλά μεταφέρει τις επιθυμίες των μεγαλομετόχων των εισηγμένων εταιρειών στο «ναό του τζόγου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ