Τρίτη 24 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ενάντια στα ναρκωτικά σε όλη τη χώρα

Συνεχίζεται η πολύμορφη δραστηριότητα του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών, με εκδηλώσεις και εξορμήσεις ενημέρωσης για τις θέσεις και τη διακήρυξη του ΣΥΝ και στα 26 Παραρτήματα του φορέα. Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνεται σήμερα, στο «Twins' Sport Club», στις 8.30 μ.μ., ποδοσφαιρικός αγώνας.

Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ

Παράλληλα, πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργανώνονται από τα θεραπευτικά προγράμματα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα:

  • Σήμερα, στο Αίγιο, θα λειτουργήσει το Ενημερωτικό περίπτερο του ΚΕΘΕΑ «ΟΞΥΓΟΝΟ», στην πλατεία Αγ. Λαύρας.
  • Αύριο Τετάρτη:

-- Αγ. Νικόλαος - Ιεράπετρα - Σητεία: Ενημέρωση και διανομή φυλλαδίων σε «στέκια» χρηστών, δημόσιες υπηρεσίες και παραλίες. Ενημερωτικό περίπτερο σε κεντρική πλατεία στον Αγ. Νικόλαο και δημιουργία graffiti σε συνεργασία με εθελοντές.

-- Πασαλιμάνι: Εργαστήρι εικαστικών - κατασκευή πανό, ποδηλατικός γύρος Πειραιά, επίδειξη δεξιοτεχνίας ποδηλάτου «ΒΜΧ», χορευτική παράσταση «Capoeira», Κύκλος Κρουστών.

-- Ναύπακτος: Ενημερωτικό περίπτερο του ΚΕΘΕΑ «ΟΞΥΓΟΝΟ» στην πλατεία Μπότσαρη.

-- Πάτρα: Ενημερωτικό περίπτερο του ΚΕΘΕΑ «ΟΞΥΓΟΝΟ» στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

-- Ηράκλειο: Θεατρική παράσταση από το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ «ΑΡΙΑΔΝΗ» στον Ηλεκτρικό Σταθμό Ηρακλείου με τίτλο «ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ».

  • Την Πέμπτη 26 Ιούνη:

-- Μετρό σταθμός Ομόνοια: Εκθεση και εργαστήρι κατασκευής μουσικών οργάνων από τις 10 το πρωί. Δράση street work από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 10 το βράδυ.

-- Θησείο: Καλλιτεχνικά δρώμενα και μουσική συναυλία από το συγκρότημα «Zeroes».

  • Το Σάββατο 28 Ιούνη:

-- Ρίο: Το προσωπικό και τα μέλη του Δικτύου Θεραπευτικών Υπηρεσιών «ΓΕΦΥΡΑ» κολυμπούν τη θαλάσσια διαδρομή από το Ρίο στο Αντίρριο. Εναρξη, στις 11.30 π.μ., στην Δυτική Προβλήτα Ρίου.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα θα γίνουν μέχρι και τις 7 Ιούλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ