Τετάρτη 25 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Αύριο η συγκέντρωση στο Σύνταγμα
  • Στις 7.30 το απόγευμα, με σύνθημα: «Στόχος μου η ζωή - Οχι η ζωή μου στόχος. ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά»
  • Σήμερα η ΚΝΕ παραχωρεί συνέντευξη Τύπου

Από κινητοποίηση της ΚΝΕ για τα ναρκωτικά
Από κινητοποίηση της ΚΝΕ για τα ναρκωτικά
Αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος συγκέντρωση της ΚΟΑ του ΚΚΕ και των Οργανώσεων Αθήνας, Σπουδάζουσας και ΤΕΙ της ΚΝΕ με σύνθημα «Στόχος μου η ζωή - Οχι η ζωή μου στόχος. ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά». Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει πολιτιστικό πρόγραμμα.

Επίσης συγκέντρωση και πορεία διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη οι Οργανώσεις της ΚΝΕ. Συγκέντρωση θα γίνει στις 7.30 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου και θα ακολουθήσει πορεία που θα καταλήξει στις εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι η ΚΝΕ παραχωρεί συνέντευξη Τύπου για τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες της σχετικά με το θέμα των ναρκωτικών. Στη συνέντευξη που θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου) θα παρευρεθούν και οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Δραστηριότητες της ΚΟΑ

Στο πλαίσιο της πάλης ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ έχει προγραμματίσει σειρά συναντήσεων με τις θεραπευτικές κοινότητες εξαρτημένων ατόμων και τους συλλόγους των οικογενειών τους.

Από το Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ, όπου οι θεραπευτικές κοινότητες έχουν πάντα το δικό τους χώρο
Από το Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ, όπου οι θεραπευτικές κοινότητες έχουν πάντα το δικό τους χώρο
Σήμερα, Τετάρτη:

  • Στις 11 π.μ., στο ΑΛΦΑ - ΚΕΘΕΑ (Χαρβούρη 1, Μετς), η Εύα Μελά.
  • Στη 1 μ.μ. στην Κοινότητα MOSAIC (Δροσοπούλου 41-43 και Τήνου, Κυψέλη), ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στις 2 μ.μ. τον τομέα Πρόληψης του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων - ΚΕΘΕΑ (Χαρβούρη 1, Μετς) θα επισκεφθεί η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη.
  • Στις 5 μ.μ. αντιπροσωπεία με επικεφαλής την βουλευτή Λίλα Καφαντάρη θα επισκεφθεί τη Μονάδα απεξάρτησης τοξικομανών 18 ΑΝΩ (Β΄ τμήμα, Πατησίων 89, Αθήνα) και στις 6 μ.μ. θα συναντηθεί με το Σύλλογο Γονέων 18 ΑΝΩ (Ακαδημίας 64, Αθήνα).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ