Τετάρτη 25 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις του ΕΣΥΝ

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του παραρτήματος του ΕΣΥΝ στην Κέρκυρα
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του παραρτήματος του ΕΣΥΝ στην Κέρκυρα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις του παραρτήματος Κέρκυρας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) για την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών.

Το περασμένο Σάββατο, μια μεγάλη παρέλαση - διαδήλωση διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με σύνθημα «Δεν κάνουμε επιλογή ναρκωτικών, λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά», με τη συμμετοχή 11 παιδικών χορευτικών ομάδων και 10 ποδοσφαιρικών παιδικών ομάδων. Η πορεία κατέληξε στο χώρο της πάνω Πλατείας, όπου πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις και χορευτικές παραστάσεις. Επίσης, διοργανώθηκε παιδικό ποδοσφαιρικό Τουρνουά οργανωμένο από το τοπικό ΕΣΥΝ και την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας. Οι μικροί αθλητές κάθε σωματείου κρατούσαν πανό με την επωνυμία της ομάδας τους και το σύνθημα «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά»...

Εκδηλώσεις των Παραρτημάτων του ΕΣΥΝ γίνονται επίσης:

  • Σήμερα Τετάρτη:

-- Στην Καρδίτσα στην πλατεία Πλαστήρα, στις 8 μ.μ.

  • Αύριο Πέμπτη

-- Στο Αγρίνιο στις 8 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

-- Στην Καρδίτσα, στις 10 π.μ. αντιπροσωπεία του ΕΣΥΝ θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο και στις 8 μ.μ. σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Καροπλεσίου διοργανώνεται συγκέντρωση (καφενείο Π. ΚΩΤΣΗ, στα Παλιαλώνια), όπου θα μιλήσει η Μαρία Τέλιου, ψυχολόγος, μέλος του ΔΣ του ΕΣΥΝ.

-- Στη Λάρισα, το πρωί μουσική και γκράφιτι στο χώρο του Πηνειού και το απόγευμα εξόρμηση ενημέρωσης στην πλατεία Ταχυδρομείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ