Σάββατο 12 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολύμορφες δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Πολύμορφες δραστηριότητες, εκδηλώσεις, περιοδείες, ομιλίες, συναντήσεις στελεχών οργανώνουν σε όλη τη χώρα οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ. Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί:

-- Σήμερα, Σάββατο 12 Ιούλη, η Εύα Μελά, Βουλευτής του ΚΚΕ στις στις 10 π.μ. κάνει περιοδεία στα καταστήματα της Πλατείας Κολιάτσου.

-- Σήμερα, Σάββατο 12 Ιούλη, η Αχτίδα του 5ου-6ου Διαμερίσματος Αθήνας, πραγματοποιεί στις 11 π.μ. μαζική παρέμβαση στο σούπερ μάρκετ «ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» της πλατείας Κολιάτσου για το ζήτημα της ακρίβειας. Θα παρευρεθεί η βουλευτής του ΚΚΕ Εύα Μελά.

-- Την Τρίτη 15 Ιούλη στις 9 π.μ. η Εύα Μελά επισκέπτεται το κατάστημα της ALPHA BANK στον Αγ. Στέφανο.

-- Την Τρίτη 15 Ιούλη στις 7 μ.μ. στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας (Βερανζέρου & Κοτοπούλη, 1ος όροφος) η Αχτίδα Μεταφορών της ΚΟΑ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία. Θα μιλήσει ο Χάρης Χουρδάκης, μέλος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ.

-- Την Πέμπτη 17 Ιούλη στις 7 μ.μ. στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας (Βερανζέρου & Κοτοπούλη, 1ος όροφος) η Αχτίδα Μεταφορών της ΚΟΑ διοργανώνει εκδήλωση με νέους εργαζόμενους από την ΕΘΕΛ με θέμα τα προβλήματα της νεολαίας και οι θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Π. Παπαγεωργόπουλος, μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

-- Στα Κύθηρα σήμερα Σάββατο 12 Ιούλη, η Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Πειραιά και Νήσων, και ο Κώστας Τζατζάνης, νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσουν στα χωριά του νησιού.

-- Στην Αιτωλοακαρνανία περιοδείες κλιμακίου της ΝΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Νίκο Μωραΐτη:

  • Αύριο, Κυριακή 13 Ιούλη, στις 8 μ.μ. στα Παλιάμπελα του Δήμου Ανακτορίου.
  • Την Τρίτη 15 Ιούλη στις 9 μ.μ. στη Ναύπακτο.

-- Στη Νέα Λάμψακο Εύβοιας σήμερα, Σάββατο 12 Ιούλη, στις 9 μ.μ. ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση.

-- Στα Σέρβια Κοζάνης, αύριο Κυριακή 13 Ιούλη, στις 11 π.μ. εκδήλωση με θέμα «Τα προβλήματα Υγείας στην περιοχή Σερβίων και γενικότερα στο Νομό Κοζάνης και οι θέσεις του Κόμματος». Η εκδήλωση θα γίνει στο δημαρχείο Σερβίων. Θα μιλήσει ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στα Πετροκέρασα Θεσσαλονίκης αύριο Κυριακή 13 Ιούλη στις 11 π.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας.

-- Ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση για το ζήτημα της Υγείας πραγματοποιεί η ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ την Τετάρτη 16 Ιούλη και ώρα 8 μ.μ. στο θεατράκι της Σκάλας, με ομιλητή τον Αποστόλη Τασούλα, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΒΔ Ελλάδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ