Σάββατο 12 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Ευθύνονται και οι δύο!

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις διώξεις σχετικά με την υπόθεση ΟΤΕ - «Γερμανός», τονίζονται τα ακόλουθα:

«Αυτοί που άνοιξαν το χορό των ιδιωτικοποιήσεων των ΔΕΚΟ και άλλων στρατηγικών τομέων της οικονομίας, δηλαδή η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, άνοιξαν και το δρόμο στην κερδοσκοπία μέσω αγοραπωλησιών, εξαγορών και συγχωνεύσεων. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η υπόθεση της αγοράς της αλυσίδας καταστημάτων "Γερμανός" από τον ΟΤΕ.

Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που υποστήριξε και υποστηρίζει την ύπαρξη αποκλειστικά δημόσιας επιχείρησης τηλεπικοινωνιών, χωρίς την παράλληλη συνύπαρξη άλλων ιδιωτικών ομίλων.

Η απόδοση των όποιων ποινικών ευθυνών δεν αρκεί. Η εργατική τάξη, ο λαός γενικότερα, πρέπει να τιμωρήσει τα κόμματα της αστικής εξουσίας και όλους εκείνους που συμφωνούν με την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων. Εκείνους, που στηρίζουν τη νόμιμη ληστεία κατά του λαού, ενώ στρέφουν υποκριτικά την προσοχή τους μόνο σε ορισμένα συμπτώματα, παρενέργειες και ανομήματα, ακριβώς επειδή ενδιαφέρονται να εξαγνίσουν το έτσι και αλλιώς αθεράπευτα αμαρτωλό καθεστώς της εκμετάλλευσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ