Τετάρτη 16 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Επικίνδυνες φλυαρίες...

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή» δήλωσε χτες ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Αθήνα 9.84». Περισσότερο σαφής ήταν ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνος, όταν δήλωνε την Κυριακή στον «Ελεύθερο Τύπο» ότι προτιμάει «ένα 20% του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αρκετά κάτω από το 33%, παρά ένα 22% με τους άλλους δύο άνετα πάνω από το 33%»!

Τα στελέχη του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβουν τον πόθο τους να παίξουν ρόλο ρυθμιστή των εξελίξεων σε ένα πολιτικό σκηνικό που οι ίδιοι χαρακτηρίζουν «ρευστό». Σύμφωνα με τον Αλ. Τσίπρα, φιλοδοξούν μια νέα πολιτική πλειοψηφία, με στόχο αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.

«Διέλαθε» ίσως της προσοχής τους ότι στην οικονομία κυριαρχούν οι κεφαλαιοκράτες. Και ότι η πολιτική καμία αλλαγή και μεταρρύθμιση δεν μπορεί να εφαρμόσει αν αυτή δε συνάδει με τα συμφέροντά τους. Η σιωπή τους γι' αυτό το κρίσιμο ζήτημα είναι εξαιρετικά «φλύαρη». Ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ ούτε θέλει ούτε μπορεί να συγκρουστεί με αυτούς που πραγματικά κάνουν κουμάντο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ