Τετάρτη 16 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΕΣ;

ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΡΟΖ: «Το lifestyle δεν είναι μια έννοια ούτε ανώδυνη ούτε αμελητέα. Μπορεί να τη χρησιμοποιούμε απαξιωτικά, αλλά η ισχύς της και η ανθεκτικότητά της είναι τόση που προκαλεί μερική σύγχυση ακόμη και σε επαναστάσεις. Οπως έλεγε ο Σλοβένος στοχαστής Σλαβόι Ζίζεκ, "αυτό που θέλει ο ευαίσθητος φιλελευθερισμός είναι μια ντεκαφεϊνέ επανάσταση, μια επανάσταση που να μην έχει το άρωμα της επανάστασης"» (η Μ. Κατσουνάκη στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ: «Ξινή κοντεύει να βγει στην ηγεσία της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης η ιδέα να μιμηθεί το BBC και να οργανώσει μέσω διαδικτύου δημοσκόπηση για το "πρόσωπο της Ρωσίας", δηλαδή εκείνη την ιστορική προσωπικότητα που θεωρούν οι σύγχρονοι Ρώσοι αντιπροσωπευτικότερη για τη χώρα τους (...) έως χθες είχαν συμμετάσχει στην ψηφοφορία περί τα 2.200.000 άτομα μάλλον απογοητεύοντας τους διοργανωτές καθώς την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο Ιωσήφ Στάλιν» (η ανταπόκριση του Θ. Αυγερινού στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ: «Την αρχική επίθεση κατά του ΚΚΕ ξεκίνησε ο ΛΑΟΣ αν και είχαν προηγηθεί σχετικές αιχμές του Θ. Πάγκαλου. Χθες στο χορό των αντιπαραθέσεων μπήκε και το επίσημο ΠΑΣΟΚ ενώ έμμεσες αλλά σαφείς ήταν οι αιχμές του Αλ. Τσίπρα» (η διαπίστωση από τον Γ. Παντελάκη επίσης στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΤΑΙΑ ΤΟ ΡΟΖ: «Μέχρι τώρα ξέραμε για τα σκάνδαλα του δικομματισμού (...) να που τώρα αυτό το σκάνδαλο αποκτά και άλλη απόχρωση, με την εμπλοκή του ΚΚΕ. Το χορό σέρνει ο Καρατζαφέρης ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει το ρόλο του λαγού (...) στοιχεία δεν εμφανίζει (...) αλλά ο Καρατζαφέρης τη δουλειά του κάνει (...) και κατά τα φαινόμενα η εμπλοκή του ΚΚΕ δε στεναχωρεί καθόλου ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε τον Συνασπισμό» (το σχόλιο από τον Γ. Καρελιά ξανά στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΣΚΟΝΤΑΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ: «Η γενική συνέλευση αποφάσισε να δοθούν 1.420 ευρώ στο ΚΚΕ, τιμώντας έτσι την 90χρονη Ιστορία του και τη συμβολή του στους αγώνες της εργατικής τάξης» (η απόφαση των εργατών του ΚΑΖΗ στην πρώτη σελίδα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ