Τετάρτη 16 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολύμορφες δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Πολύμορφες δραστηριότητες, εκδηλώσεις, περιοδείες, ομιλίες, συναντήσεις στελεχών οργανώνουν σε όλη τη χώρα οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ. Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί:

-- Σήμερα Τετάρτη ανοιχτή συγκέντρωση για το ζήτημα της Υγείας πραγματοποιεί η ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ στις 8 μ.μ., στο θεατράκι της Σκάλας, με ομιλητή τον Αποστόλη Τασούλα, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΒΔ Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Τετάρτη στην Τροιζηνία θα περιοδεύσει η Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής του ΚΚΕ, όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Τροιζηνίας, τον Σύλλογο Δασκάλων και με ΔΣ Γεωργικών Συνεταιρισμών και θα περιοδεύσει στην αγορά.

-- Σήμερα Τετάρτη εκδήλωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία» θα πραγματοποιήσει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΚΚΕ στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου με ομιλητή τον Γιώργο Νταγκουνάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Τετάρτη η ΚΟΒ Χαλκίδας διοργανώνει σύσκεψη για τον «Καποδίστρια Β», στις 8 μ.μ. με ομιλητή τον Β. Σταματούκο, μέλος του Γραφείου της Αχτίδας Χαλκίδας.

-- Σήμερα Τετάρτη στις 8.30 μ.μ. στην Πελασγία σε σύσκεψη για τον «Καποδίστρια Β» θα μιλήσει ο Κ. Μπασδέκης, γραμματέας της ΝΕ Φθιώτιδας.

-- Αύριο Πέμπτη στις 10.30 π.μ. επίσκεψη στο 6ο Θεραπευτήριο ΙΚΑ (Ογκολογικό «Γεώργιος Γεννηματάς») αντιπροσωπεία του Κόμματος με επικεφαλής τον Σπ. Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο Πέμπτη η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ στα πλαίσια της καμπάνιας για την Υγεία οργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση των θέσεων του Κόμματος, στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χανίων. Την παρουσίαση των θέσεων θα κάνει ο Γιώργος Νταγκουνάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο Πέμπτη στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου & Κοτοπούλη, 1ος όροφος), η Αχτίδα Μεταφορών διοργανώνει εκδήλωση με νέους εργαζόμενους από την ΕΘΕΛ, με θέμα τα προβλήματα της νεολαίας και οι θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Π. Παπαγεωργόπουλος, μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ.

-- Αύριο Πέμπτη στις 7.30 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαραθώνα σε σύσκεψη φορέων της περιοχής για τα προβλήματά της θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Γκιόκας.

-- Αύριο Πέμπτη σε πολιτική συγκέντρωση των ΚΟ Ελευσίνας του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Λαού, τις θέσεις του Κόμματος για την Ευρωπαϊκή Ενωση θα παρουσιάσει ο Χρ. Κολοβός, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

-- Την Παρασκευή 18/7 στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Αυλώνος διοργανώνει σύσκεψη στο Αυλωνάρι για τον «Καποδίστρια Β» με ομιλητή τον Γ. Τζαβάρα, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Εύβοιας.

-- Την Παρασκευή 18/7 στις 8.30 μ.μ. στην Μακρακώμη διοργανώνεται σύσκεψη για τον «Καποδίστρια Β» με ομιλητή τον Λ. Ψαρογιάννη, μέλος της ΝΕ Φθιώτιδας.

-- Το Σάββατο 19/7 στις 8.30 μ.μ. στον Αγιο Σεραφείμ σε σύσκεψη για τον «Καποδίστρια Β» θα μιλήσει ο Κ. Μπασδέκης, γραμματέας της ΝΕ Φθιώτιδας.

-- Το Σάββατο 19/7 η ΚΟ Νέας Περάμου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 8 μ.μ. στα γραφεία της με θέμα τις θέσεις του Κόμματος για την ΕΕ. Θα μιλήσει ο Χρ. Κολοβός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 20/7 πολιτική συγκέντρωση πραγματοποιεί η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ στο Μεσολόγγι στις 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης, με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Μωραΐτη.

-- Τη Δευτέρα 21/7 στις 9 μ.μ. η ΚΟΒ Νέας Αρτάκης διοργανώνει συγκέντρωση στο δημαρχείο με ομιλήτρια τη Σοφία Ντούρου, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.

-- Την Τετάρτη 23/7 η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την αντισεισμική θωράκιση, στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Αταλάντης. Θα μιλήσει ο Σταύρος Τάσσος, σεισμολόγος - ερευνητής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αστεροσκοπείου Αθηνών και ο Τ. Χρονάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.

-- Την Τετάρτη 23/7 η ΚΟ Μεγάρων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις του ΚΚΕ για την ΕΕ, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Λυτάρα. Θα μιλήσει ο Γ. Γκιόκας, βουλευτής του ΚΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ (2008-08-01 00:00:00.0)
Πολύμορφες δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ (2008-07-17 00:00:00.0)
Πολύμορφες δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ (2008-07-15 00:00:00.0)
Πλατιά δραστηριότητα σε όλη τη χώρα (2008-04-15 00:00:00.0)
Πολιτική Εξόρμηση του ΚΚΕ (1996-08-23 00:00:00.0)
Πολιτική Εξόρμηση του ΚΚΕ (1996-08-04 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ