Πέμπτη 9 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Περιοδικό... πρόκληση

Καθαρή πρόκληση από την πλειοψηφία της ηγεσίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ) αποτελεί το περιοδικό του συλλόγου που κυκλοφόρησε πρόσφατα και ενόψει των εκλογών που θα γίνουν στον ΠΑΣΠΑ στις 18 και 19 Οκτώβρη.

Ο ΠΑΣΠΑ, που χρηματοδοτείται με ζεστό κρατικό χρήμα, κυκλοφόρησε το περιοδικό του συλλόγου που είναι ολόκληρο αφιερωμένο στην προπαγάνδιση του λεγόμενου Ενιαίου Ψηφοδελτίου της πλειοψηφίας του σημερινού ΔΣ! Ακόμα και το εξώφυλλο λειτουργεί προπαγανδιστικά υπέρ του συνδυασμού, ενώ το εσωτερικό είναι γεμάτο φωτογραφίες από τη δήθεν αγωνιστική δράση της πλειοψηφίας - δηλαδή από τη μια και μοναδική κινητοποίηση που έκανε όλα αυτά τα χρόνια για το θεαθήναι!

Χρειάστηκε η πίεση των στελεχών της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Παρατετραπληγικών και Βαριά Κινητικά Αναπήρων», για να δεχτεί η πλειοψηφία του ΔΣ να «φιλοξενήσει» στο πρoπαγανδιστικό της έντυπο μόνο δυο σελίδες του αγωνιστικού συνδυασμού. Είχε προηγηθεί η άρνηση της πλειοψηφίας να δώσει στην «Αγωνιστική Συσπείρωση» τα μητρώα των μελών του ΠΑΣΠΑ προκειμένου η παράταξη να επικοινωνήσει μαζί τους, μπροστά στις εκλογές.

Η «Αγωνιστική Συσπείρωση» καλεί τους ανάπηρους να δώσουν απάντηση στη νέα πρόκληση, στις εκλογές να καταδικάσουν τη συμβιβασμένη ηγεσία, που χρόνια στήριξε και στηρίζει την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και της εμπορευματοποίησης της αναπηρίας. Να υπερψηφίσουν το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης», το συνδυασμό της αντίστασης και του αγώνα, για ν' ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής αυτής της πολιτικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ