Πέμπτη 20 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ: Ξεκινούν αύριο, Παρασκευή 21 Νοέμβρη και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 24 Νοέμβρη, οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης και αντιπροσώπων για ΕΚΑ και Ομοσπονδία στο Συνδικάτο Καθαριστριών Ν. Αττικής και Περιχώρων. Οι εργαζόμενες μπορούν να ψηφίζουν στον 3ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, την Παρασκευή 21/11 2 μ.μ. - 8 μ.μ. Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Νοέμβρη 10 π.μ. - 4 μ.μ. Τη Δευτέρα 24/11, 2 μ.μ. - 7 μ.μ.

«ΒΦΛ» - ΚΑΒΑΛΑ: Την άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης ώστε να αποτραπεί το κλείσιμο του εργοστασίου της «Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων» στην Καβάλα απαιτεί το ΚΚΕ με Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή του Κόμματος Γιάννη Ζιώγα, με την οποία ζητά να αναλάβει η κυβέρνηση την ευθύνη για τη λειτουργία του, την παραγωγή, διακίνηση και διάθεση φτηνών και καλής ποιότητας λιπασμάτων, προς όφελος των αγροτών, των εργαζομένων, ολόκληρης της περιοχής.

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ: Τον απεργιακό τους αγώνα συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στον ΟΔΙΕ στις 20, 21 και 24 Νοέμβρη. Ωστόσο ο ΟΔΙΕ κατέθεσε χτες αγωγή κατά της απεργίας, η εκδίκαση της οποίας θα γίνει σήμερα. Οι εργαζόμενοι απεργούν ενάντια στην απόφαση του ΟΔΙΕ να καταργήσει μονομερώς Συλλογική Σύμβαση με στόχο να μειώσει το ύψος του εφάπαξ που προβλέπεται από τη σύμβαση.

«ΕΥΡΩΠΗ ΑΕ»: Την άμεση ανάκληση της απόλυσης της Θεοδώρας Ρουχωτά διεκδικούν οι εργαζόμενοι στην «Ευρώπη ΑΕ», που μετά από απόφαση της Ενωσης Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών προχωρούν αύριο σε προειδοποιητική τετράωρη στάση εργασίας, από τις 8 π.μ. μέχρι τις 12 μ. Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ενωση, η εργοδοσία προχώρησε εντελώς αναίτια στην απόλυση της εργαζόμενης (από το τμήμα της μηχανογράφησης) που ανακοίνωσε στις 14 Νοέμβρη.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Τη Γενική Εκλογοαπολογιστική του Συνέλευση πραγματοποιεί το Σάββατο, 22 Νοέμβρη, στις 10 το πρωί, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Επιδοματούχων ΙΚΑ Αθήνας, στα γραφεία του Συνδέσμου στο ΕΚΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ