Τρίτη 23 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Χάνουν την ψυχραιμία τους

Του 'χουν πει, φαίνεται, να ακούει τις συμβουλές των δημοσκόπων και κοντεύει να γίνει από τους χειρότερους δημοκόπους. Ο πρόεδρος του ΣΥΝ, μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, δεν ξέχασε όσα του λένε οι ...διαμορφωτές κοινής γνώμης, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι όσο επιτίθεται στο ΚΚΕ, κερδίζει πόντους.

Ετσι λοιπόν, και χωρίς να μπει στον κόπο να αναφερθεί έστω και μία φορά στην ουσία των θέσεων του ΚΚΕ, επιχείρησε την παρακάτω λογική εξίσωση: «Ακούσαμε την κ. Μπακογιάννη - είπε - να χρησιμοποιεί τις ίδιες λέξεις με την κ. Παπαρήγα» - «ακούμε ότι είμαστε οπορτουνιστές από το ΚΚΕ και από τη ΝΔ ότι είμαστε καιροσκόποι» - «ακούμε τον κ. Καρατζαφέρη να δίνει συγχαρητήρια στο ΚΚΕ και στη συνέχεια να προτείνει ιδιώνυμο».

Είναι ολοφάνερο ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, από τη στιγμή που επιτρέπει στον εαυτό του τέτοιους άθλιους υπαινιγμούς, μαζί με τη σοβαρότητα, χάνει σταδιακά και την ψυχραιμία του. Γιατί μόνο η ταραχή και ο πανικός μπορεί να κουβεντιάζει στις μέρες μας με αρχές του τύπου «ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ