Πέμπτη 8 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - ΜΑΖΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
Συντονισμός και νέες πρωτοβουλίες

Συνεχίζεται και κλιμακώνεται η πολύμορφη δράση σε όλη τη χώρα

Με πικετοφορίες, συγκεντρώσεις, συσκέψεις και άλλες δραστηριότητες συνεχίζεται και κλιμακώνεται σήμερα και τις επόμενες μέρες η δράση των ταξικών δυνάμεων και άλλων φορέων του μαζικού κινήματος ενάντια στο ιμπεριαλιστικό έγκλημα στη Γάζα. Ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητες, έχουν προγραμματιστεί και οι παρακάτω:

Σήμερα Πέμπτη

  • Πικετοφορία στους δρόμους του Πειραιά διοργανώνουν η Γραμματεία Πειραιά του ΠΑΜΕ, ο Σύλλογος Γυναικών Αγ. Σοφίας και η Επιτροπή Ειρήνης Πειραιά. Η πικετοφορία θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. από τον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά.
  • Παγκεφαληνιακό συλλαλητήριο διοργανώνει στις 6.30 μ.μ. το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης, έξω από το κτίριο του ΕΚΚΙ.
  • Πικετοφορία αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης διοργανώνουν το ΠΑΜΕ, η Επιτροπή Ειρήνης Λέσβου και η Δημοκρατική Κίνηση Επαγγελματοβιοτεχνών Λέσβου, στις 5.30 μ.μ., στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη.
  • Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας και η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνουν συγκέντρωση, στις 6.30 μ.μ. στον Πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας.

Αύριο Παρασκευή

  • Πρωτοβουλία συντονισμού των σωματείων και των φορέων του νομού ανέλαβαν η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ, η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, που χτες έδωσαν συνέντευξη Τύπου. Ανακοίνωσαν τη διοργάνωση νέου συλλαλητηρίου αύριο Παρασκευή, στις 6 μ.μ. στην Νομαρχία. Καλούν όλους τους φορείς (συνδικάτα, σωματεία, αγροτικούς συλλόγους, πολιτιστικούς συλλόγους, μαθητικά συμβούλια, σπουδαστικούς - φοιτητικούς συλλόγους κλπ.) του νομού σε νέο συντονισμό, τη Δευτέρα 12 Γενάρη, στην αίθουσα «Ανδρόγειο», στις 7 μ.μ., με σκοπό τη διοργάνωση μεγάλης συναυλίας με τοπικούς καλλιτέχνες και την πραγματοποίηση νέων παλλαϊκών συλλαλητηρίων μέσα στην επόμενη βδομάδα.
  • Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας διοργανώνει συλλαλητήριο, στις 6.30 μ.μ., στον Αγιο Μηνά, με τη συμμετοχή της Επιτροπής Ειρήνης, της Ομοσπονδίας των ΕΒΕ, του Συλλόγου Δασκάλων και του Σωματείου των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο.
  • Στην Πρέβεζα, η τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων και ΕΒΕ, η Επιτροπή Ειρήνης και ο Σύλλογος Γυναικών του νομού διοργανώνουν συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ., στο Θεοφάνειο.

Το Σάββατο 10 Γενάρη

  • Στα Γιάννενα, το Συνδικάτο Οικοδόμων, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ και άλλοι εργατικοί και μαζικοί φορείς, διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης, στις 12 μ. στην Νομαρχία.

Με ανακοινώσεις τους, το ιμπεριαλιστικό έγκλημα στη Λωρίδα της Γάζας καταδικάζουν μεταξύ άλλων το Εργατικό Κέντρο Σάμου, η Συντονιστική Επιτροπή Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΤΕΒΕ Περιστερίου και ο Σύνδεσμος Εγκαταστατών Υδραυλικών Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ