Πέμπτη 15 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Απίθανοι»!

Ο κ. Τραγάκης, άνθρωπος με θεσμική θέση, γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, αποδείχτηκε άξιος της εμπιστοσύνης της ηγεσίας του κόμματός του. Τέτοια επιμέλεια, πρέπει, όντως, να ανταμείβεται. Ρωτήθηκε από δημοσιογράφους σχετικά με το πλούσιο αστυνομικό δελτίο των ημερών, με αφορμή την απαγωγή του εφοπλιστή, και όχι μόνο απάντησε αλλά έδωσε «ρέστα».

Οπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο εξαιρετικά «επιμελής» κ. Τραγάκης, η ΝΔ όχι μόνο δεν έχει καμία ευθύνη για το κλίμα ανασφάλειας που καλλιεργείται, αλλά κάθισε και το μέτρησε το πράγμα και ιδού τι προκύπτει: Στα 10 χρόνια του ΠΑΣΟΚ έγιναν 11 απαγωγές, ενώ στα 5 χρόνια της ΝΔ έγιναν «μόνο» 3 απαγωγές, όπως είπε, αυτός ο εκλεκτός του λαού στο Κοινοβούλιο...

Εν ολίγοις, οι άνθρωποι είναι επιεικώς ...«απίθανοι». Εχουν βγάλει στη δικομματική κοκορομαχία ακόμα και τις ...απαγωγές! Δε φτάνει που μέχρι τώρα «τσακώνονταν» για το ποιος δίνει 3% και ποιος δίνει 2,99% του προϋπολογισμού στην Παιδεία, για το ποιος ξεπούλησε περισσότερα και ποιος λιγότερα κομμάτια του ΟΤΕ, για το ποιος «χάρισε» τα λιμάνια και ποιος «χάρισε» τα αεροδρόμια κ.ο.κ., τώρα θα «τσακώνονται» και για το επί των ημερών ποιου, της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ, έχουν γίνει οι περισσότερες απαγωγές!

*

ΥΓ: Τις απαγωγές των Πακιστανών τις έχει συμπεριλάβει στο μέτρημα ο κ. Τραγάκης;...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ