Τρίτη 27 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Προσπάθεια εκφοβισμού

Ενταγμένη στην προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκράτησης των αγωνιζόμενων αγροτών με τη δημιουργία κλίματος του λεγόμενου «κοινωνικού αυτοματισμού» είναι η απειλή της διοίκησης του υπεραστικού ΚΤΕΛ και της Ενωσης Ξενοδόχων του Νομού Μαγνησίας να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε βάρος των αγροτών που βρίσκονται στα μπλόκα.

Οπως δήλωσαν χτες εκπρόσωποι της διοίκησης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, αν δεν ανοίξουν σήμερα τα μπλόκα στην Εθνική Οδό, θα καταθέσουν μηνύσεις για παρακώλυση συγκοινωνιών και αγωγές για διαφυγόντα κέρδη. Ανέφεραν, επίσης, ότι δε θα καταβάλουν στους εργαζόμενους τα δεδουλευμένα του Γενάρη και θα προχωρήσουν σε απολύσεις συμβασιούχων εργαζομένων.

Ανάλογη τακτική φαίνεται ότι θα ακολουθήσει και η Ενωση Ξενοδόχων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζονται και διάφορες ιδιωτικές μεταφορικές εταιρείες.

Να σημειώσουμε ότι η ίδια ακριβώς τακτική ακολουθήθηκε από αυτούς τους φορείς, όπως και από τον ΟΣΕ και το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, στη διάρκεια των μεγαλειωδών αγροτικών κινητοποιήσεων, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, στην περίοδο 1996-1998.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ