Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ «ΣΙΚ»
Η εργοδοσία υποχώρησε

Δέσμευση του ιδιοκτήτη ότι θα αποπληρώσει τις εργαζόμενες και θα εξασφαλίσει τη λειτουργία των κέντρων στον Πειραιά και αλλού

Θετικά αποτελέσματα έφερε ο αγώνας των εργαζομένων στα κέντρα αισθητικής «ΣΙΚ», καθώς προχτές ο ιδιοκτήτης των κέντρων δεσμεύτηκε για τη λειτουργία των κέντρων και την καταβολή των δεδουλευμένων στις εργαζόμενες.

Συγκεκριμένα, η δέσμευση του εργοδότη έγινε μετά από συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων των Εργατικών Κέντρων Αθήνας και Πειραιά, της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του σωματείου και της ΓΣΕΕ και του ιδιοκτήτη των κέντρων, ο οποίος συνοδευόταν από τον νομικό του σύμβουλο και το λογιστή του.

Στη συνάντηση ο ιδιοκτήτης των κέντρων αισθητικής ανακοίνωσε ότι έχει πληρώσει όλους τους λογαριασμούς του κέντρου του Πειραιά στο οποίο είχε κοπεί το ρεύμα, το νερό και το τηλέφωνο, καθώς και στα υπόλοιπα κέντρα που υπήρχαν αντίστοιχα προβλήματα, ενώ δεσμεύτηκε ότι τα κέντρα θα λειτουργήσουν κανονικά. Σ' ό,τι αφορά τα δεδουλευμένα δήλωσε ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα καταβάλει έναντι του ποσού που οφείλει στις εργαζόμενες και μέσα σε τρεις μήνες θα έχει εξοφλήσει όλα τα χρωστούμενα. Αυτές οι δεσμεύσεις θα δοθούν γραπτές, όπως είπε, την ερχόμενη βδομάδα στο υπουργείο Εργασίας.

Σχετικά με το αποτέλεσμα της συνάντησης, ο Μ. Νουφαρίτσης, γραμματέας του ΕΚΠ, δήλωσε: «Ο αγώνας φέρνει αποτελέσματα και αυτό αποδείχτηκε στην προκειμένη περίπτωση. Τα μέτωπα που ανοίγει η κυβέρνηση με την πολιτική της είναι πολλά και πρέπει οι εργαζόμενοι να συντονίσουν τον αγώνα τους και τη δράση τους για να αποκρούσουν αυτή την επίθεση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ