Σάββατο 7 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Υπερασπίστηκε τις καταστροφικές πολιτικές

Ενοχλημένος από την αποκάλυψη - εκ μέρους των βουλευτών του ΚΚΕ - της ουσίας της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ απέναντι στους μικρομεσαίους, που δε διαφέρει από αυτήν της κυβέρνησης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρ. Παπουτσής ισχυρίστηκε ότι οι βουλευτές του ΚΚΕ «έκαναν μία απεγνωσμένη προσπάθεια μην τυχόν και πουν μία φορά παραπάνω τη λέξη "Νέα Δημοκρατία" χωρίς να συμπεριληφθεί και η λέξη "ΠΑΣΟΚ", μην τυχόν και υπάρξει κάτι τέτοιο»...

Κατά τον Χρ. Παπουτσή, που προφανώς θέλει να αθωώσει τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, «το Κομμουνιστικό Κόμμα αδυνατεί να απευθυνθεί στην κυβέρνηση και στη Νέα Δημοκρατία, χωρίς να αναφέρεται ταυτόχρονα στο ΠΑΣΟΚ και στην πολιτική του, λες και το ΠΑΣΟΚ είναι ο βασικός πολιτικός στόχος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ υπερασπίστηκε τις καταστροφικές για τους μικρομεσαίους πολιτικές των κυβερνήσεων του κόμματός του και ισχυρίστηκε ότι «η μικρή και μεσαία ελληνική επιχείρηση συνθλίβεται και αφανίζεται στις μέρες μας και μάλιστα τα τελευταία πέντε χρόνια, κάτω από το βάρος των μέτρων και των παραλείψεων της κυβέρνησης Καραμανλή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ