Παρασκευή 17 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Την ετήσια τακτική γενική του συνέλευση πραγματοποιεί το Συνδικάτο Οικοδόμων στη Λευκάδα την Τρίτη 28 Απρίλη και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας.

«ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ»: Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρούν την Τρίτη 21 Απρίλη οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ταμείο Υγείας τους και απαντώντας στις τρομοκρατικές προσπάθειες της διοίκησης της Αγροτικής που έχει προσφύγει δύο φορές στα δικαστήρια για να εμποδίσει τον αγώνα τους. Η απόφαση για απεργία λήφθηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ του Σωματείου, όπου όμως η πλειοψηφία απέρριψε την πρόταση των ταξικών δυνάμεων, της ΕΣΑΚ, για νέα συνεδρίαση του ΔΣ και πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης των εργαζομένων ώστε να αποφασιστεί κλιμάκωση των αγώνων.

«ΚΑΤΣΙΚΗΣ»: Τις μηχανές του εργοστασίου «ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΟΙΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗ ΑΕ» έσβησαν χτες το πρωί και για όλη την μέρα οι εργαζόμενοι της επιχείρησης διεκδικώντας την άμεση καταβολή δεδουλευμένων που οφείλει η εργοδοσία από το προηγούμενο έτος. Στο πλευρό τους βρέθηκε ο βουλευτής του Κόμματος Νίκος Μωραΐτης.

«ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ»: Με ποσοστό συμμετοχής που έφθασε το 95% απήργησαν χτες οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» απαιτώντας την έγκριση της τροποποίησης του εσωτερικού κανονισμού του νοσοκομείου, προκήρυξη νέων θέσεων εργασίας κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ