Σάββατο 18 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το χαβά της η «Αυγή»

Οταν η πραγματικότητα δεν τους βολεύει, τόσο το χειρότερο για αυτή. Ο λόγος για το ΣΥΝ και την «Αυγή», που προσπαθώντας να προβοκάρουν το ΚΚΕ και την ΚΝΕ συνεχίζουν το χαβά τους με δημοσιεύματα - σχόλια που αφορούν τη μαζική παρουσία των κομμουνιστών στο χώρο του Πολυτεχνείου στη διάρκεια του τριήμερου γιορτασμού του Πολυτεχνείου. Αυτό που δεν ανέχονται πρώτα και κύρια είναι ότι οι νεολαίοι της ΚΝΕ και οι χιλιάδες φίλων που συσπειρώνουν, κρατούν ζωντανά τα μηνύματα και τα οράματα της λαϊκής εξέγερσης του Πολυτεχνείου στους σημερινούς αντιιμπεριαλιστικούς αγώνες ενάντια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, δίνουν ουσιαστικό και με προοπτική περιεχόμενο στο σήμερα.

Πιπιλίζοντας το παραμύθι για «ασχημονίες και τραμπουκισμούς της ΚΝΕ», η «Αυγή» και ο ΣΥΝ προσπαθούν να αποδείξουν ότι είχαν κι αυτοί μια παρουσία στο γιορτασμό. Θέλουν από τη μία να σκεπάσουν τα αδιέξοδα της πολιτικής υποταγής τους στο σύστημα και από την άλλη να κρύψουν τη δική τους απουσία και ανυπαρξία επιρροής και δράσης στους χώρους της νεολαίας.

Οσο για τα περί ενόχλησης της ΚΝΕ από «τη μαζική, μαχητική και ουσιαστική παρουσία της ΕΑΝ, στο χώρο του εορτασμού» είναι μόνο για γέλια.

Ας τα αφήσει αυτά η «Αυγή» και ο ΣΥΝ και ας ασχοληθούν με τις πραγματικές... ανανεωτικές τους ιδέες που εδώ και χρόνια δεν προχωράνε και πολύ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ