Σάββατο 18 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Ανοιχτή συγκέντρωση την Πέμπτη

Με βάση Διακήρυξη που επεξεργάστηκε και κυκλοφόρησε Ομάδα Πρωτοβουλίας, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση για τη συγκρότηση «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2000, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα Προπυλαίων του Πανεπιστημίου της Αθήνας (Κεντρικό Κτίριο, Πανεπιστημίου 30).

Στην ιδρυτική συγκέντρωση θα συμμετάσχουν προσωπικότητες της πολιτικής και της κοινωνικής ζωής της χώρας μας, συνδικαλιστές, άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών. «Στόχος μας είναι η ανάπτυξη ενωτικών αγώνων για την υπεράσπιση και τη διεύρυνση των δημοκρατικών ελευθεριών που σήμερα απειλούνται. Η ανάλυση των στόχων και ο πλούσιος προβληματισμός, που επιδιώκουμε να αναπτυχθεί, θα βοηθήσει αποτελεσματικά την προσπάθειά μας» αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα.

«Στην κοινή αυτή προσπάθεια σας καλούμε να συμβάλετε για την επιτυχία των σκοπών μας» αναφέρει η ομάδα Πρωτοβουλίας, για την οποία υπογράφουν το κάλεσμα οι: Διάκος Κώστας, Ζορμπαλά Αλέκα, Καλτσώνης Δημήτρης, Κούρτοβικ Γιάννα, Μαγκάκης Γεώργιος - Αλέξανδρος, Νικολόπουλος Ηλίας, Παπαμάργαρης Χάρης, Παππάς Τάκης, Σκυλλάκος Αντώνης, Σταυρόπουλος Γιάννης, Τσώλης Αλέξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ