Τετάρτη 29 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Ξεπέρασε το στόχο της η ΚΝΕ!

Υπερκάλυψε το συνολικό πλάνο της στην Οικονομική Εξόρμηση η ΚΝΕ, φτάνοντας λίγες μέρες πριν βγει ο μήνας στο 102%, με τις μισές σχεδόν οργανώσεις της να έχουν ξεπεράσει το 100%.

Αξιοποιώντας όλους τους σταθμούς δράσης, όντας καθημερινά στους χώρους που ζει και δραστηριοποιείται η νεολαία, οι ΚΝίτες κι οι ΚΝίτισσες απέδειξαν ότι μπορούν να βάζουν υψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνουν. Δίνοντας όλες τους τις δυνάμεις ακόμα και τώρα τις τελευταίες μέρες της Εξόρμησης, οι οργανώσεις τις ΚΝΕ απλώνουν τα φτερά τους πλατιά στη νεολαία, με όπλο την επαναστατική πολιτική του ΚΚΕ και πείθουν για την ανάγκη ενίσχυσης αυτής της πολιτικής, παλεύοντας με επιτυχία και για το δυνάμωμα της μεγάλης Οργάνωσης των νέων κομμουνιστών.

Η κατάκτηση αυτού του στόχου που η ΚΝΕ είχε βάλει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος για τις εκλογές και το 16ο Συνέδριο, δίνει τώρα στην οργάνωση την αισιοδοξία με μεγαλύτερο αέρα και αποφασιστικότητα να συνεχίσει την ακούραστη καθημερινή δράση της στο κίνημα της νεολαίας, να βαδίσει με σταθερά βήματα το δρόμο της για ένα καλύτερο, φωτεινό αύριο.

Αναλυτικά η κάλυψη του πλάνου για όλες τις οργανώσεις της ΚΝΕ έχει ως εξής:

Ανατολική Μακεδονία - Θράκη 140%
Κρήτη 137,5%
Ανατολική Πελοπόννησος 135%
ΑΕΙ Αθήνας 129%
ΑΕΙ Θεσσαλονίκης 126%
Αθήνα 113%
Βορειοδυτική ελλάδα 110%
Κεντροδυτική Μακεδονία 105%
Θεσσαλονίκη 90%
Θεσσαλία 78%
Ανατολική Στερεά - Εύβοια 71%
Οργανώσεις εξωτερικού 67%
Δυτική Πελοπόννησος 66%
Αττική 59%
Αιγαίο 52%
Πειραιάς 50%
ΟΒ Ριζοσπάστη 10%

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ