Παρασκευή 5 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ
Ενώθηκαν για να χτυπήσουν τους εργάτες

Ακύρωσαν απόφαση της προηγούμενης ταξικής διοίκησης για συμμετοχή στην απεργία!

Σε κοινό μπλοκ συμμετείχαν ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ στο πρόσφατο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, εξασφαλίζοντας την πλειοψηφία των εδρών, με στόχο να μετατρέψουν το Εργατικό Κέντρο σε άλλο ένα αντεργατικό καταφύγιο για την εργοδοσία και την αντεργατική πολιτική, σε βάρος της εργατικής τάξης της Ρόδου.

Η ΠΑΣΚΕ έδωσε με «νύχια και με δόντια» μάχη το προηγούμενο διάστημα με τη γνωστή μέθοδο των εκβιασμών, των απειλών, της λασπολογίας για να πάρει την πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου από τις ταξικές δυνάμεις. Ο λόγος για τον οποίο ήθελαν την πλειοψηφία στη διοίκηση του ΕΚΡ φάνηκε κατευθείαν: η πρώτη απόφασή τους ήταν να ανατρέψουν απόφαση που είχε πάρει η προηγούμενη, ταξική διοίκηση του Κέντρου για συμμετοχή στην απεργία στις 10 Φλεβάρη.

Στην προχτεσινή πρώτη συνεδρίαση για τη συγκρότηση του συμβουλίου σε Σώμα, η πλειοψηφία αποφάσισε να ακυρώσει την προηγούμενη απόφαση που είχε πάρει η διοίκηση στις 20 Γενάρη. Προκλητικά μάλιστα «δεσμεύτηκε» ότι θα εκδώσει ανακοίνωση με την οποία θα στηρίζει τα σωματεία και τις ομοσπονδίες που έχουν πάρει αποφάσεις συμμετοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ