Παρασκευή 5 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
Στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις

Στο πλαίσιο της πανεξόρμησης που πραγματοποιεί η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ για την επιτυχία της απεργίας στις 10 του Φλεβάρη, σήμερα Παρασκευή η Σοφία Καλαντίδου, βουλευτής του Κόμματος, θα περιοδεύσει στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και ο Γιάννης Ζιώγας, βουλευτής του ΚΚΕ, στον ΟΤΕ της Ερμού.

Παράλληλα η Αχτίδα ΑΕΙ ΤΕΙ της ΚΟΘ θα πραγματοποιήσει εξόρμηση στα εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών του ΑΠΘ και στο κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ. Τη Δευτέρα 8/2, θα περιοδεύσει στις καθαρίστριες της Ιατρικής Σχολής και στην Τεχνική Γραμματεία του ΠΑΜΑΚ, και την Τρίτη 9/2 στη φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ.

Επίσης, σήμερα Παρασκευή, Οργανώσεις της ΚΟΘ του ΚΚΕ διοργανώνουν πικετοφορίες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • Στις 6 μ.μ. στη Νεάπολη (Κόκορα).
  • Στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Επταλόφου στους Αμπελόκηπους.

Την Τρίτη 9/2, πικετοφορία θα γίνει στις 6.30 μ.μ., στην Αγία Βαρβάρα στην Κάτω Τούμπα.

Με κάλεσμα της Επιτροπής Πόλης Ηρακλείου του ΚΚΕ και του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ηρακλείου της ΚΝΕ, σήμερα Παρασκευή, στις 6.30 μ.μ., θα γίνει πικετοφορία από την πλατεία των Λιονταριών. Σε πικετοφορία καλεί επίσης και η ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, σήμερα Παρασκευή, στις 6 μ.μ., στο Δημαρχείο. Πικετοφορία στους δρόμους της πόλης διοργανώνει σήμερα στις 7.30 μ.μ., η Κομματική Οργάνωση Λιβαδειάς του ΚΚΕ και η ΚΝΕ. Πικετοφορίες και μαζικές εξορμήσεις έγιναν χτες σε Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Κομοτηνή, Καβάλα, Δράμα, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα και Φλώρινα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ