Παρασκευή 19 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΑΠΕΡΓΙΑ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ 2010
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Μεθαύριο η συγκέντρωση

Στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Νοβοτέλ»

Συγκέντρωση - συζήτηση, με θέμα «Η απάντηση του εργατικού κινήματος στην πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τους μετανάστες» πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Γραμματείας Μεταναστών του ΠΑΜΕ, την Κυριακή, 21 Φλεβάρη, στο ξενοδοχείο «Noβοτέλ», στις 6.30 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο της συνολικής και στοχευμένης δράσης των ταξικών δυνάμεων για οργάνωση του κοινού αγώνα ντόπιων και ξένων εργατών, η συγκέντρωση της Κυριακής αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα απεγκλωβισμού Ελλήνων και μεταναστών από την κυρίαρχη πολιτική που τους θέλει διασπασμένους για να βαθαίνει η εκμετάλλευσή τους. Στη συγκέντρωση θα συζητηθούν θέματα όπως το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ιθαγένεια, η νομιμοποίηση των μεταναστών, η πολλαπλή εκμετάλλευσή τους που αξιοποιείται για να χάνει δικαιώματα η εργατική τάξη συνολικά, η ανάγκη συμμετοχής Ελλήνων και μεταναστών στα συνδικάτα και οι προετοιμασίες για την επιτυχία της απεργίας στις 24 Φλεβάρη.

Στη συγκέντρωση θα πάρουν μέρος Ελληνες και μετανάστες εργαζόμενοι από διάφορους κλάδους, μεταναστευτικές κοινότητες και μετανάστες που παρακολουθούν το σχολείο του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ