Παρασκευή 19 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΠΕΡΓΙΑ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ 2010
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Κρίσιμη η αυριανή συνέλευση

Στην αυριανή Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) που θα γίνει στην Αθήνα θα κριθεί η αγωνιστική συμπόρευση των φαρμακοποιών με όλα τα λαϊκά στρώματα για την απόκρουση της αντιλαϊκής επίθεσης κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Το προεδρείο του ΠΦΣ έχει αποφασίσει να εισηγηθεί στη συνέλευση την προκήρυξη απεργίας στις 22.2.2010, αφήνοντας ουσιαστικά στο απυρόβλητο την πολιτική που μετατρέπει το φάρμακο σε εμπόρευμα. Στο μεταξύ σε μια αποθέωση της διαλυτικής συνδικαλιστικής πρακτικής οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά ανακοίνωσαν χτες ότι τα Διοικητικά Συμβούλια δεν έχουν αποφασίσει κανενός είδους κινητοποίηση και ανακοίνωσαν ότι τα φαρμακεία του Λεκανοπεδίου θα λειτουργήσουν κανονικά στις 22.2.2010.

Απηχώντας την αναγκαιότητα της ενιαίας απάντησης των λαϊκών στρωμάτων στις αντιλαϊκές επιλογές της κυβέρνησης η «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Φαρμακοποιών» θα καταθέσει στην αυριανή συνέλευση την πρόταση τα φαρμακεία να κατεβάσουν ρολά στις 24 Φλεβάρη, μέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ