Παρασκευή 19 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΠΕΡΓΙΑ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ 2010
ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ»
Διαδήλωσαν και χτες

Στο πλευρό τους βρέθηκε το ΚΚΕ

Νέα δυναμική κινητοποίηση πραγματοποίησαν χτες οι απολυμένοι της «Ολυμπιακής», απαιτώντας την άμεση καταβολή των αποζημιώσεών τους, την απονομή των συντάξεων σε όσους έχουν τις προϋποθέσεις και μεταφορά σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου όσων το επιθυμούν.

Οι απολυμένοι συγκεντρώθηκαν στο υπουργείο Οικονομίας στο Σύνταγμα από το πρωί και παρέμειναν στο δρόμο διαδηλώνοντας μέχρι τις 6 το απόγευμα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των ταξικών δυνάμεων της ΕΣΚ και ενάντια στα κελεύσματα και τις προσπάθειες της διοίκησης της ΟΣΠΑ (όλες οι παρατάξεις) να διαλυθεί γρήγορα - γρήγορα η συγκέντρωση. Τη συμπαράσταση του ΚΚΕ στον αγώνα τους εξέφρασαν με την παρουσία τους στη χτεσινή κινητοποίηση οι βουλευτές του ΚΚΕ Ν. Παπακωσταντίνου και Ν. Καραθανασόπουλος.

Από τις ταξικές δυνάμεις καταγγέλθηκε και ο προβοκατόρικος ρόλος της Αστυνομίας, η οποία αντί να ρυθμίσει την κυκλοφορία των οχημάτων (ο δρόμος μπροστά στην πλ. Συντάγματος ήταν κλειστός) τα έστελνε πάνω στους συγκεντρωμένους, επιδιώκοντας μ' αυτόν τον τρόπο να φέρει αντιμέτωπους οδηγούς και συγκεντρωμένους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ