Τετάρτη 14 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΠΕΡΓΙΑ 21 και 22 ΑΠΡΙΛΗ
ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΣΕΕ
Συγκαλύπτει τις ιδιωτικοποιήσεις

Την αντίθεσή της «στη γενικευμένη και ισοπεδωτική αντίληψη που έντεχνα καλλιεργείται για ενοχοποίηση και εκποίηση άνευ όρων, προϋποθέσεων και κριτηρίων των ΔΕΚΟ», εκφράζει η ηγεσία της ΓΣΕΕ με χτεσινή της ανακοίνωση, «αντιδρώντας» στις νέες ιδιωτικοποιήσεις που προωθεί η κυβέρνηση. Δηλαδή, ακόμα μια φορά η συμβιβασμένη συνδικαλιστική πλειοψηφία προσπαθεί να καλλιεργήσει αυταπάτες στους εργαζόμενους ότι υπάρχουν και καλές ιδιωτικοποιήσεις αρκεί να βρεθούν οι κατάλληλοι όροι.

Το ΠΑΜΕ σημειώνει σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου: «Η ηγεσία της ΓΣΕΕ για άλλη μια φορά ανέλαβε να συγκαλύψει το ταξικό χαρακτήρα της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων των πρώην ΔΕΚΟ. Στόχος της είναι να βγάλει λάδι την κυβέρνηση και το καπιταλιστικό σύστημα αποδίδοντας αυτήν την πολιτική, σε ανεπάρκειες και ανικανότητες.

Αποκρύπτει παράλληλα το γεγονός ότι και στελέχη της ΓΣΕΕ έχουν βάλει πλάτη όλα τα προηγούμενα έτη για την προώθηση των πολιτικών. Υποκρίνεται ότι διαφωνεί με τις παραπέρα ιδιωτικοποιήσεις όταν ταυτόχρονα λέει ότι είναι "άνευ όρων και προϋποθέσεων". Φαίνεται ότι η ηγεσία της ΓΣΕΕ θέλει οι πρώην ΔΕΚΟ να εκποιηθούν σε αρπακτικά της "υγιούς ανταγωνιστικότητας"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ