Τετάρτη 21 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ
Περιφερειακές συσκέψεις για το Συνέδριο

Τα Κεντρικά της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, στην κατεύθυνση της καλύτερης προετοιμασίας του 12ου Συνεδρίου της Οργάνωσης, διοργανώνουν στο επόμενο διάστημα τις παρακάτω περιφερειακές συσκέψεις των Διοικήσεων των κατά τόπους Παραρτημάτων, Απογόνων και Φίλων της ΕΑΜικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και Επαναπατρισμένων Πολιτικών Προσφύγων.

  • Των αντιστασιακών οργανώσεων και των αγωνιστών της Ανατολικής Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, την Κυριακή 25.4.010, στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (Πλατεία Κολοκοτρώνη), ώρα 5 μ.μ.
  • Της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, στην Κομητηνή, την Κυριακή 25 Απρίλη, ώρα 10.30 το πρωί, στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Κομητηνής.
  • Της Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 28 Απρίλη, ώρα 5 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (1ος όροφος).
  • Της Δυτικής Πελοποννήσου, στην Πάτρα, την Κυριακή 2.5.2010, ώρα 11 το πρωί, στα γραφεία του ΚΚΕ (12ου Συντάγματος 34).

Υπενθυμίζεται ότι το 12ο Συνέδριο της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ γίνεται στο τέλος του χρόνου, αλλά οι προσυνεδριακές διαδικασίες - εκλογοαπολογιστικές συνελεύσεις, εκλογή νέων διοικήσεων και εκλογή αντιπροσώπων για το Συνέδριο στα Παραρτήματα - θα πρέπει να ολοκληρωθούν στους προσεχείς μήνες μέχρι το καλοκαίρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ