Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Μια ζηλευτή πρωτιά!

Ο πιο αποτελεσματικός δήμος σε ολόκληρο τον κόσμο κρίθηκε ο Δήμος Περάματος, για τη δημιουργία των Σχολών Γονέων που εδρεύουν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλα τα σχολεία του Περάματος.

Μάλιστα η ΦΙΕΠ - διεθνής φορέας για τις Σχολές Γονέων, που έχει την έδρα του στη Γαλλία - βράβευσε προχτές το απόγευμα το Δήμο Περάματος «για την οργάνωση και το συντονισμό των Σχολών Γονέων, καθώς και για τα επιτυχή αποτελέσματα για τη στήριξη του θεσμού της οικογένειας». Το δήμο βράβευσε επίσης και η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Σχολών Γονέων και Προγραμμάτων Εκπαίδευσης Οικογένειας.

Ο Δήμος Περάματος, απ' την πλευρά του, σε ανακοίνωσή του τονίζει πως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη συντονίστρια των Σχολών Γονέων Μαρία Χουρδάκη και στους συνεργάτες της «που χωρίς την άοκνη προσπάθειά τους δε θα είχε προχωρήσει το πρόγραμμα».

«Μεγάλος, όμως, πρωταγωνιστής είναι ο αγωνιστής Περαματιώτης που μέσα από τον αγώνα εγκατάστασης στις αντιξοότητες και την ομορφιά της πόλης κατέκτησε κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, απαραίτητη στη μοναξιά του σύγχρονου κόσμου», καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ