Πέμπτη 20 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΩΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Η ΕΝΤΟΛΗ: «Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, το ελληνικό κράτος πρέπει να επανιδρυθεί σε εντελώς νέες βάσεις, να κλείσουν ή να μειωθούν αισθητά εκατοντάδες δημόσιοι φορείς και επίσης να ανοίξουν δεκάδες μέτωπα με κοινωνικές ομάδες (...) Είναι ώρα για λάντζα, όχι άλλη διαβούλευση!!!» (ο Α. Παπαχελάς στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Ο ΝΟΜΟΣ: «Οι πολιτικοί μας αλληλοκατηγορούνται για τη διαφάνεια και την ηθική αλλά την ίδια στιγμή η δημόσια ζωή δεν έγινε ούτε καλύτερη ούτε ηθικότερη (...) Οταν ένα κράτος λειτουργεί αποδοτικά και αποτελεσματικά τότε αφήνει ελάχιστα περιθώρια στην καχυποψία, τη διαφθορά και τη φαυλότητα» (ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ).

ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ: «Η ΕΛ.ΑΣ. εισέβαλε στα νοσοκομεία. Κλιμάκιο του τμήματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής ελέγχει τα τελευταία 24ωρα έγγραφα, ηλεκτρονικές καταγραφές και παραστατικά για συναλλαγές που αφορούν προμήθειες των νοσοκομείων» (το θέμα στο ΒΗΜΑ).

Η ΖΩΗ ΣΟΥ: «Σπεσιαλιτέ για καιρούς οικονομικής κρίσης (...) Ξανάρχονται οι συνταγές του Κραχ (...) Πώς να μαγειρεύετε κατά τη διάρκεια μιας οικονομικής κρίσης (...) Συνταγές που χρονολογούνται από το 1929 και τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους (...) Χαρακτηρίζονται από χαμηλό κόστος και μειωμένη θερμιδική αξία (...) κέικ - η παρασκευή των οποίων δεν απαιτεί ούτε αβγά, ούτε γάλα, ούτε βούτυρο - φασόλια, βραστές πατάτες και ζυμαρικά κυριαρχούν στα πιάτα της ύφεσης, ενώ το κρέας εξοστρακίζεται (...) Δύο κόκαλα από χοιρινό (...) προσθέστε νερό σε ύψος περίπου 5 εκατοστών ή ανάλογα με το πόσο νερουλή θέλετε τη σούπα» (αφιέρωμα μιας ολόκληρης σελίδας στο ΕΘΝΟΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ