Τετάρτη 6 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Ολοι ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ αύριο

Να αποσυρθεί  το αντεργατικό νομοσχέδιο 

Ενώ απόψε τα μεσάνυχτα αρχίζει η 24ωρη πανελλαδική, πανεργατική απεργία, το ΚΚΕ ζήτησε την απόσυρση του αντεργατικού τερατουργήματος χτες, πρώτη μέρα συζήτησης του νομοσχεδίου για τις εργασιακές σχέσεις στην Ολομέλεια της Βουλής, δείχνοντας την έμπρακτη συμπαράστασή του στους αγώνες των εργαζομένων.

Ψήφος υπέρ του νομοσχεδίου συνιστά συναίνεση στην επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα και στην καταπάτηση θεμελιωδών εργασιακών δικαιωμάτων, υπογράμμισε ο εισηγητής του Κόμματος Σ. Στριφτάρης, ο οποίος άσκησε οξεία κριτική στο κυβερνητικό νομοθέτημα.

Και ενώ μέσα στη Βουλή το αντεργατικό εγχείρημα δέχτηκε τις πρώτες βολές, τα συνδικάτα κορυφώνουν τις προετοιμασίες τους. Τη μέρα της απεργίας οι δημόσιοι υπάλληλοι πραγματοποιούν τρίωρη στάση εργασίας από τις 11π.μ., ενώ στην πρωτεύουσα δε θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Σε πανεργατικό συναγερμό καλεί την εργατική τάξη το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Η προσυγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει αύριο στις 10.30 στην πλατεία Κάνιγγος, ενώ πλήθος συγκεντρώσεων διοργανώνονται σε όλη τη χώρα.


ΣΕΛ.  12   -   15

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ